Kıtalararası balistikfüze
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,088
Merhaba parfüm almayı düşünüyorum ama kokular hakkında bilgim yok bu parfümlerden daha önce kullanmış olduğunuz varsa yorumlayabilir misiniz?
Xerjoff naxos
Parfums de marly layton
Parfums de marly pegasus
Dior sauvage elixir
Versace eros najim
Versace eros flame
Tom Ford oud wood
Tom Ford black orchid
Maison francis kurkdijan grand soir
Maison francis kurkdijan baccarat rogue 540 extrait
Louis vuitton imagination
Louis vuitton pacific chill
Birde önerdiğiniz parfüm var mı? Adana da yaşıyorum Genel olarak sıcak bir memleket listeden sadece sauvage elixir i kokladım kış için güzel ama şubatın yarısından sonra gitmez hemen hemen 4 mevsim kullanabileceğim bişey arıyorum
4 mevsim gece gündüz gidecek bir parfüm arıyorum ya da çok başarılı bir gece-gündüz veya kış-yaz parfümü de önerebilirsiniz 2 adet parfüm alacaığım 1ini ingiltereden getiricem ağustosta onun bütçe sınırı yok trden aldığım da ingiltereden getireceğimi tmamlar nitelikte olur 5k felan bütçe belirlerim
Xerjoff naxos
Parfums de marly layton
Parfums de marly pegasus
Dior sauvage elixir
Versace eros najim
Versace eros flame
Tom Ford oud wood
Tom Ford black orchid
Maison francis kurkdijan grand soir
Maison francis kurkdijan baccarat rogue 540 extrait
Louis vuitton imagination
Louis vuitton pacific chill
Birde önerdiğiniz parfüm var mı? Adana da yaşıyorum Genel olarak sıcak bir memleket listeden sadece sauvage elixir i kokladım kış için güzel ama şubatın yarısından sonra gitmez hemen hemen 4 mevsim kullanabileceğim bişey arıyorum
4 mevsim gece gündüz gidecek bir parfüm arıyorum ya da çok başarılı bir gece-gündüz veya kış-yaz parfümü de önerebilirsiniz 2 adet parfüm alacaığım 1ini ingiltereden getiricem ağustosta onun bütçe sınırı yok trden aldığım da ingiltereden getireceğimi tmamlar nitelikte olur 5k felan bütçe belirlerim
Son düzenleme: