Kullandığınız parfümleri yorumlar mısınız?

Reaksiyon skoru
1,088
Merhaba parfüm almayı düşünüyorum ama kokular hakkında bilgim yok bu parfümlerden daha önce kullanmış olduğunuz varsa yorumlayabilir misiniz?

Xerjoff naxos
Parfums de marly layton
Parfums de marly pegasus
Dior sauvage elixir
Versace eros najim
Versace eros flame
Tom Ford oud wood
Tom Ford black orchid
Maison francis kurkdijan grand soir
Maison francis kurkdijan baccarat rogue 540 extrait
Louis vuitton imagination
Louis vuitton pacific chill

Birde önerdiğiniz parfüm var mı? Adana da yaşıyorum Genel olarak sıcak bir memleket listeden sadece sauvage elixir i kokladım kış için güzel ama şubatın yarısından sonra gitmez hemen hemen 4 mevsim kullanabileceğim bişey arıyorum

4 mevsim gece gündüz gidecek bir parfüm arıyorum ya da çok başarılı bir gece-gündüz veya kış-yaz parfümü de önerebilirsiniz 2 adet parfüm alacaığım 1ini ingiltereden getiricem ağustosta onun bütçe sınırı yok trden aldığım da ingiltereden getireceğimi tmamlar nitelikte olur 5k felan bütçe belirlerim

Son düzenleme:
Merhaba parfüm almayı düşünüyorum ama kokular hakkında bilgim yok bu parfümlerden daha önce kullanmış olduğunuz varsa yorumlayabilir misiniz?

Xerjoff naxos
Parfums de marly layton
Parfums de marly pegasus
Dior sauvage elixir
Versace eros najim
Versace eros flame
Tom Ford oud wood
Tom Ford black orchid

Birde önerdiğiniz parfüm var mı? Adana da yaşıyorum Genel olarak sıcak bir memleket listeden sadece sauvage elixir i kokladım kış için güzel ama şubatın yarısından sonra gitmez hemen hemen 4 mevsim kullanabileceğim bişey arıyorum
Torino 21 adamı buzdolabı gibi ediyor diyorlardı ama denemedim bu hafta dekant gelecek imagination naxos ve narcotic delight deneyeceğim deneyince yazarim

kral ben armani swy intensely kullanıyorum 100ml almıştm nerdeyse bitecek şöyle söyliyim koku gerçekten güzel ancak bi tık yoğun kışın güzel gidiyor yazın biraz ağır kaçıyor onun dışında dior savuage hakkında kokusu gerçekten güzel ama tabi bunlar bireysel şeyler sen beğenirsin ben beğenmem o yüzden bi boyner veya sephore gibi yerlere gidip koklanamanı tavsiye ederim

kral ben armani swy intensely kullanıyorum 100ml almıştm nerdeyse bitecek şöyle söyliyim koku gerçekten güzel ancak bi tık yoğun kışın güzel gidiyor yazın biraz ağır kaçıyor onun dışında dior savuage hakkında kokusu gerçekten güzel ama tabi bunlar bireysel şeyler sen beğenirsin ben beğenmem o yüzden bi boyner veya sephore gibi yerlere gidip koklanamanı tavsiye ederim
hocam yazdığım parfümleri adana da hiç bulamadım bir tek sauvage elixir ve eros vardı sauvagı beğendim ama pek mantıklı gelmedi yine de bi yorumunuzu alayım dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Torino 21 adamı buzdolabı gibi ediyor diyorlardı ama denemedim bu hafta dekant gelecek imagination naxos ve narcotic delight deneyeceğim deneyince yazarim
şimdiden teşekkür ederim hocam

Xerjoff naxos
Parfums de marly layton
Parfums de marly pegasus
Dior sauvage elixir
Versace eros najim
Versace eros flame
Tom Ford oud wood
Tom Ford black orchid

Versace eros kullandım pastanedeki abi bile kardeşim parfümün ne diye sordu

Xerjoff naxos
Parfums de marly layton
Parfums de marly pegasus
Dior sauvage elixir
Versace eros najim
Versace eros flame
Tom Ford oud wood
Tom Ford black orchid

yanımdan geçen rasgele bir kadının parfümünü koklayınca kriz geçiriyorum

Xerjoff naxos
Parfums de marly layton
Parfums de marly pegasus
Dior sauvage elixir
Versace eros najim
Versace eros flame
Tom Ford oud wood
Tom Ford black orchid

Biraz fazla var fragnauticadan bakabilirsiniz merak ettiklerinizi yorumlarım
WhatsApp Görsel 2025-06-12 saat 15.02.27_e60445b3.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,285
Üyeler
183,257
Son üye
roquentin
Geri