İşlemci upgrade öneri

Reaksiyon skoru
7
4070 kulanıyorum toplam 20k aşmicak bi bütcem var anakart ,işlemci ve rami değiştircem psu 650w belki psu da değiştirebilirim öneriniz ne olur ilerde ekran kartı upgradelerken bile sorun yaratmicak bi işlemci öneriniz varmı 20k ya sadece işlemci deyil anakart ve ramde dahil olması alzım

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1k kadar aşıyor bütçeni karşılıya bilir misin

ama uzun bir süre işlemci ile uğraşmana gerek kalmaz ram larden 2 tane sipariş edecen

mhz leri ve gecikme değerleri bu fiyata göre iyi

1k kadar aşıyor bütçeni karşılıya bilir misin

ama uzun bir süre işlemci ile uğraşmana gerek kalmaz ram larden 2 tane sipariş edecen

mhz leri ve gecikme değerleri bu fiyata göre iyi
Reis peki sence bu mu 265kf mi alınır

Hangisi daha uzun ömürlü olur

hikayeli oyunlarda kafa kafayalar ama işin içine valorant cs cod warzone bf1 gibi online fpd oyunları işin içine girince l3 önbelleğindne dolayı 9700x 40 50 fps fark ile 265k yı geçer

hikayeli oyunlarda kafa kafayalar ama işin içine valorant cs cod warzone bf1 gibi online fpd oyunları işin içine girince l3 önbelleğindne dolayı 9700x 40 50 fps fark ile 265k yı geçer
Emin olamadım reis fps değerleri çok yakın gözüktü

Tamamdır reis o zmn almaya çalışırım 9700x i saolasın

Emin olamadım reis fps değerleri çok yakın gözüktü

Tamamdır reis o zmn almaya çalışırım 9700x i saolasın
Amaç oyunsa 9700X biraz daha iyi ama diğer işlerde 265KF çok daha iyi.

Ben rekabetçi oynarım Valorant performansı çok önemli falan dersen Ryzen al kalan işler için intel.

4070 kulanıyorum toplam 20k aşmicak bi bütcem var anakart ,işlemci ve rami değiştircem psu 650w belki psu da değiştirebilirim öneriniz ne olur ilerde ekran kartı upgradelerken bile sorun yaratmicak bi işlemci öneriniz varmı 20k ya sadece işlemci deyil anakart ve ramde dahil olması alzım
Şu anki parçaların marka modelleri ne söylermisin

Şu anki parçaların marka modelleri ne söylermisin
Amd ryzen 5 5600
16gb ram
650w psu
Gigabyte 4070 gaming oc ekran kartı
Gigabyte b450m k 1.sürüm anakart
Deepcool 240mm sıvı soğutma
Genelde yüksek grafikli oyunlar oynamayı seviyorum cs ve valo için kasmasın 200 300 fps alsın fazlasında gözüm yok Max 21 22k çıkabilirim cs de bile bazen takılıp atığından için yenilemek istedim 16gb ram az geliyor yüksek ihtimal Yada sizce bu fiyata 2.el asus rog ally alsam bu sistem beni ne kadar götürür Ani takılıp oyundan atmalar sistemin donup kalması ekran kartına zarar verir mi

Son düzenleme:
Amd ryzen 5 5600
16gb ram
650w psu
Gigabyte 4070 gaming oc ekran kartı
Gigabyte b450m k 1.sürüm anakart
Deepcool 240mm sıvı soğutma
Genelde yüksek grafikli oyunlar oynamayı seviyorum cs ve valo için kasmasın 200 300 fps alsın fazlasında gözüm yok Max 21 22k çıkabilirim cs de bile bazen takılıp atığından için yenilemek istedim 16gb ram az geliyor yüksek ihtimal Yada sizce bu fiyata 2.el asus rog ally alsam bu sistem beni ne kadar götürür Ani takılıp oyundan atmalar sistemin donup kalması ekran kartına zarar verir mi
22k paran varsa işlemci anakart ve ramı sat onum üstüne ekle ya da satmak istemezsen ddr5 geç onları kaldır yedek parça olarak dursunlar

Kasan sığıyormu bilmiyorum

Bundan da iki tane

Toplam 21800 yapıyor

Yüksek grafikli oyunları daha rahat oynarsın
Valo da ben tahminim 500 600 fps alırsın bu işlemciyle

Geri