İphone 16 512gb 68k alınır mı

Atlas Savaş

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
334
Bir süredir iphone arayışı içindeydim akakçede bakınırken bunu gördüm iphone 16 512gb trendyol satıcısında 68k ya düşmüş başka bu fiyata hiç yok sizce alınır mı al derseniz direkt alacağım lakin 3,7 yıldız vermişler orasını anlamadım apple türkiye garantili diyor . Burdan alırsam sıkıntı yaşar mıyım

Bir süredir iphone arayışı içindeydim akakçede bakınırken bunu gördüm iphone 16 512gb trendyol satıcısında 68k ya düşmüş başka bu fiyata hiç yok sizce alınır mı al derseniz direkt alacağım lakin 3,7 yıldız vermişler orasını anlamadım apple türkiye garantili diyor . Burdan alırsam sıkıntı yaşar mıyım
Alınabilir satıcı Trendyol zaten sorun çıkacağını sanmam tabi 512Gb gerçekten çok gerekliyse.

yd 16 pro alın hocam sıfır 8 ay kullanabiliyorsunuz.kalan 4 ay da eski bir iphone taşımanız gerekicek yanınızda iphone 7 7 plus gibi.

yani hafıza bu kadar lazım değilse biraz daha çıkıp 16pro almak daha mantıklı en kötü icloud satın alırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

satıcısı trendyol sorun yaşamazsın ama pro al bence 75 civarına

yani hafıza bu kadar lazım değilse biraz daha çıkıp 16pro almak daha mantıklı en kötü icloud satın alırsın

satıcısı trendyol sorun yaşamazsın ama pro al bence 75 civarına
Pronun 128gb si 75k yüksek hafıza almak istersem 100k 😀

Bu attığım link yenilenmiş veya yurtdışı değildir dimi sıfır kapalı kutu ve türkiye cihazı istiyorum ürün açıklamasına baktım da sıfır yazan bir yer göremedim

onu diyorum işte sırf hafıza için özellikten kısma lazım olursa icloud satın alırsın aylık
Hocam pronun 128i bile 75k bütçeyi aşıyor ben normalde 256lık 16 alacaktım 65k ya bunun fiyatı düşmüş 512 olananın arada 3k daha verip bunu alcam mantıklı olur mu yine pro almaya bütçem yok

16 pro kullanıcısı olarak düz modellere şuanlık karşıyım. Ekranın 60 hz olması ve zoom lensinin olmaması ve 68k olması cidden ENAİ avıdır.

Fiyattan dolayı düz almak istiyor isen 17 modelini bekle en azından ekran supermotion ile gelecek.

sıfır alacağına 2 tane yurt dışı al süresi bitince diğerine geç kullan üste cebinde para kalır

16 pro kullanıcısı olarak düz modellere şuanlık karşıyım. Ekranın 60 hz olması ve zoom lensinin olmaması ve 68k olması cidden ENAİ avıdır.

Fiyattan dolayı düz almak istiyor isen 17 modelini bekle en azından ekran supermotion ile gelecek.
Katılıyorum düz 16 ya o kadar para verilmez.Bende 16 pro kulanıyorum.

sıfır alacağına 2 tane yurt dışı al süresi bitince diğerine geç kullan üste cebinde para kalır
Mantıklı düşünen birisi daha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,189
Üyeler
183,398
Son üye
Fevzi_
Geri