İnceleme İPhone 16 Pro 4 aylık deneyimim.

Hepsi olmasa da bazı iyi modeller oluyor. Mesela Fold 7 saçma şekilde 6 saati bile zor görüyor. Birde baya temizlik yaptım yoksa maks 8 saat alıyordum.
Hocam şuan sizde aktif hangi cihaz var?

Hocam android net daha iyi bataryada. Boşuna savunmayacağım apple’ı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanan tanıdık var. Fp olarak geçmek mantıksız olabilir üst modellere ama şuan gidipte kimsenin 16 pm yerine 14 pm alması mantıksız. Isınan bir cihaz ayrıca 2. Ellere güvenmiyorum.
:d PU HAHAHA 16 pro max nasıl ısınıyor nasıl kasıyor ah bi bilseniz :D 16 pro max aldım bin pişman oldum 14 pro maxi sattığıma 93'e almıştım şimdi zarar ederim diye de satamıyorum biraz zam gelmesini bekliyorum direk elden çıkarıcam

:d PU HAHAHA 16 pro max nasıl ısınıyor nasıl kasıyor ah bi bilseniz :D 16 pro max aldım bin pişman oldum 14 pro maxi sattığıma 93'e almıştım şimdi zarar ederim diye de satamıyorum biraz zam gelmesini bekliyorum direk elden çıkarıcam
Tamam kral

Zam gelmez dolar veya vergilendirme yüzünden artar artarsa. 2 ay kaldı şunun şurasında 17lere. 16pm beni de pişman etti ısınmıyor ama kasma oluyor. Kasmıyor diyen yalan söylüyor 3 tane aldık biz nisan başında hepsi aynı. O yüzden tavsiye etmiyorum pek.

Zam gelmez dolar veya vergilendirme yüzünden artar artarsa. 2 ay kaldı şunun şurasında 17lere. 16pm beni de pişman etti ısınmıyor ama kasma oluyor. Kasmıyor diyen yalan söylüyor 3 tane aldık biz nisan başında hepsi aynı. O yüzden tavsiye etmiyorum pek.
Hocam yanlış anlamayın sizin lafınızı yalanlamaya felan çalışmıyorum fakat ne hikmetse ben öyle bir sıkıntı yaşamadım. Ama tabiiki yaşayanlar olabilir.

Hocam yanlış anlamayın sizin lafınızı yalanlamaya felan çalışmıyorum fakat ne hikmetse ben öyle bir sıkıntı yaşamadım. Ama tabiiki yaşayanlar olabilir.
Chrome tarayıcı kullanıyorum. Bazen forumda mesaj yazarken harfler anlık düşmüyor. Ping giriyor gibi gecikme var sonra bir anda düşüyor harfler.Youtube shorts bir tekrardan sonra kasmaya başlıyor. 18.5 kullanıyorum. Oyunlarda donma yok ama bu dediklerim böyle. Dışarıda fazla güneşte faceidnin başına güneş geçiyor kendini kitliyor. İlk aldığımda klavye sesi bir anda artıyordu zar zor düzelttim.

Yok abi çöp özellikle ısınınca öyle bir kasıyor ki arayüz sanki 60 hz kullanıyoruz berbat ötesi 90'a satabilsem öpüp başıma koyucam

@şahin doğan

abi bu arkadaşa cevap vermek isteseydin nasıl bir cevap verirdin, toplama 16 pro max alıp burada deneyim mühendisi olarak almayın aldırmayın deme ihtimalı yüksek gibi

İphone rezalet her sürümde rezillik yapıyor artık geçirme politikası uyguluyor 14 pro max telefonun babası valla bi o telefonu iyi yapmışlar 15pro max-16 pro max almayın aldırmayın pişmanım alacak olan 2.el temiz 14 pro max alsın
2. el al pil 80 olsun 1 yıl kullan 70 hey maşşalah ek olarak ahizeler hapörlörler toz dolu öffffff

Geri