Sistem nasıl tavsıyelerınız

gt502 hosuma gıttı hocam fakat 6000-7000 fıyat bandında herhangı bırsey var mı bırde buna ek olarak fan almak lazım degıl mı

gt502 hosuma gıttı hocam fakat 6000-7000 fıyat bandında herhangı bırsey var mı bırde buna ek olarak fan almak lazım degıl mı

beyaz yada siyah şeçenegi var

fan yok ucuz 3 tane beyaz fan alıp kendin montajlayacaksınız

beyaz yada siyah şeçenegi var

fan yok ucuz 5 tane fan alıp kendin montajlayacaksınız
asus a21 hosuma gıttı hocam bana fan onerır mısınız acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son güncellemelerden sonra ezip geçiyor diye hatırlıyorum detaylı incelemeleri mevcut YouTube üzerinden bakın
hocam sahsen ınceledım ve spıderman harıcınde devasa farklar olmadıgını bılıyorum teknolojı acısından bır tık daha onde sogutma olarak onde onun dısında bır kac hıkaye oyununda sadece geldıgını gordum

hocam sahsen ınceledım ve spıderman harıcınde devasa farklar olmadıgını bılıyorum teknolojı acısından bır tık daha onde sogutma olarak onde onun dısında bır kac hıkaye oyununda sadece geldıgını gordum
asus a 21 de 4 tane fan geliyor eger nzxt düşünüyorsanız fan gerekiyor 3 adet

5070 ti almasanizda olur tabii teknolojisini kullanacaksanız ayrı size kalmış tamamen

hocam 7 fan + sıvı sogutma lazım degıl mı
7 fanı ne yapacasınız 4 fan kasa ile geliyor sıvı sogutma da 360 lık taktıgınızda toplam 7 fan oluyor zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri