- Konu Sahibi Konu Sahibi
onerı var mıdır hocamkasa kesinlikle alınmaz 100k bütçe verip zoko almayın biraz piaraya kıyıp daha iyi kasa bakın
onerı var mıdır hocamkasa kesinlikle alınmaz 100k bütçe verip zoko almayın biraz piaraya kıyıp daha iyi kasa bakın
onerı var mıdır hocam
gt502 hosuma gıttı hocam fakat 6000-7000 fıyat bandında herhangı bırsey var mı bırde buna ek olarak fan almak lazım degıl mı
![]()
ASUS A31 PLUS TG ARGB Beyaz Temperli Cam USB 3.2 Mid Tower ATX Gaming Kasa
Kablo dağınıklığını ortadan kaldırmak üzere gizli bağlantılara sahip anakartlar için üretilmiştir.www.gaming.gen.tr
9070 XT çok daha iyihttps://www.sinerji.gen.tr/pny-gefo...16gb-gddr7-256-bit-dlss-4-ekran-karti-p-55926 şu ekran kartı ıle ılgılı ne dusunuyorsunuz ıyı bır ındırım var bunu almak mı 5k koyup yoksa 9070xt red devıl mı?
neye göre hocam9070 XT çok daha iyi
gt502 hosuma gıttı hocam fakat 6000-7000 fıyat bandında herhangı bırsey var mı bırde buna ek olarak fan almak lazım degıl mı
Son güncellemelerden sonra ezip geçiyor diye hatırlıyorum detaylı incelemeleri mevcut YouTube üzerinden bakınhttps://www.sinerji.gen.tr/lian-li-...glass-siyah-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-53404
mesela su kasa cok hosuma gıttı ve lıan lı ıyı bır marka dıye bılıyorum buna fan alırsam ne almalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neye göre hocam
asus a21 hosuma gıttı hocam bana fan onerır mısınız acaba
beyaz yada siyah şeçenegi var
![]()
NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
fan yok ucuz 5 tane fan alıp kendin montajlayacaksınız
hocam sahsen ınceledım ve spıderman harıcınde devasa farklar olmadıgını bılıyorum teknolojı acısından bır tık daha onde sogutma olarak onde onun dısında bır kac hıkaye oyununda sadece geldıgını gordumSon güncellemelerden sonra ezip geçiyor diye hatırlıyorum detaylı incelemeleri mevcut YouTube üzerinden bakın
asus a 21 de 4 tane fan geliyor eger nzxt düşünüyorsanız fan gerekiyor 3 adetasus a21 hosuma gıttı hocam bana fan onerır mısınız acaba
hocam sahsen ınceledım ve spıderman harıcınde devasa farklar olmadıgını bılıyorum teknolojı acısından bır tık daha onde sogutma olarak onde onun dısında bır kac hıkaye oyununda sadece geldıgını gordum
5070 ti almasanizda olur tabii teknolojisini kullanacaksanız ayrı size kalmış tamamenasus a21 hosuma gıttı hocam bana fan onerır mısınız acaba
hocam sahsen ınceledım ve spıderman harıcınde devasa farklar olmadıgını bılıyorum teknolojı acısından bır tık daha onde sogutma olarak onde onun dısında bır kac hıkaye oyununda sadece geldıgını gordum
hocam 7 fan + sıvı sogutma lazım degıl mıasus a 21 de 4 tane fan geliyor eger nzxt düşünüyorsanız fan gerekiyor 3 adet
7 fanı ne yapacasınız 4 fan kasa ile geliyor sıvı sogutma da 360 lık taktıgınızda toplam 7 fan oluyor zatenhocam 7 fan + sıvı sogutma lazım degıl mı
oyle tercıh etmek ıstıyorum hocam herhangı bır onerı var mıdır acaba7 fanı ne yapacasınız 4 fan kasa ile geliyor sıvı sogutma da 360 lık taktıgınızda toplam 7 fan oluyor zaten