Sistem nasıl tavsıyelerınız

ek olarak aldıgım zaman onerbılecegınız bırsey var mıdır
önerebilicegim bir şey yok maglesef en baba asus tuf alıp sonra bütçe elinizde geçtiginde fan ekleme yapabilrisiniz o olur

• Beğen
Reaksiyonlar: Utkw
önerdiğiniz kasa mıcro atx anakartım ıle uyumsuzdur anakartım atx sıgmıyor kasa ıcıne onerırken dıkkat edersenız sevınırım

önerdiğiniz kasa mıcro atx anakartım ıle uyumsuzdur anakartım atx sıgmıyor kasa ıcıne onerırken dıkkat edersenız sevınırım
önerdigim tuf atx direkt

9070xt kesinlikle daha iyi aradaki farka değmez
hocam arasında 3k fark var almısken saglam bırsey almak ıstıyorum fıyat farkı cok onemlı degıl ozellık ve performans anlamında iyi bir sey arıyorum ve genel olarak fpsınden tutun hıkayesıne oradan fıfaya kadar herturlu oyunu ve cok fazla ıs ıcın kullanıcagım bunları hesaba katarsak 5070ti daha mı mantıklı sızce yoksa genede 9070xt mı dersınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önerdigim tuf atx direkt
mıcro atx yazıyor hocam dıkkatlı bakmanızı onerırım

hocam arasında 3k fark var almısken saglam bırsey almak ıstıyorum fıyat farkı cok onemlı degıl ozellık ve performans anlamında iyi bir sey arıyorum ve genel olarak fpsınden tutun hıkayesıne oradan fıfaya kadar herturlu oyunu ve cok fazla ıs ıcın kullanıcagım bunları hesaba katarsak 5070ti daha mı mantıklı sızce yoksa genede 9070xt mı dersınız

yok atx yanlışın var

1753127007195.webp

1753127025013.webp

MSI MAG Pano 100R PZ ye bakabilirsiniz
hocam sıyah-kırmızı dayalı bır sıstemım var beyaz bır kasa ıstemıorum sıyahın hıc bıryerde stogu yok ve oldugu yerde ıse 10k fıyatı var

hocam yapmayın lutfen a21 hakkında konsutuk ve 4 fan oldugunu 3 fan gereksız dedınız gt502 oncede konusmustuk

hocam sıyah-kırmızı dayalı bır sıstemım var beyaz bır kasa ıstemıorum sıyahın hıc bıryerde stogu yok ve oldugu yerde ıse 10k fıyatı var

hocam yapmayın lutfen a21 hakkında konsutuk ve 4 fan oldugunu 3 fan gereksız dedınız gt502 oncede konusmustuk
haa pardon fark etmedim k.b alınmaz o zaman

mıcro atx yazıyor hocam dıkkatlı bakmanızı onerırıyiu

YouTube üzerinden testlere bakarsanız 9070 XT nin daha iyi olduğunu görebilirsiniz. 9070xt nin Asrock Taichi Sapphire nitro+ Gibi üst duzey modellerini 36 bin civarına alabilirken. 5070 ti in Asus Tuf Gibi üst düzey modellerini 50-60 bine bulunabiliyor. Bence 9070 XT nin üst düzey modellerini almanızı öneririm bende Sapphire nitro+ 9070 XT aldım diğer parçaları yavaşça topluyorum :D

hocam 7 fan + sıvı sogutma lazım degıl mı
Yani dediğim gibi hocam Gidipte 40 bine Palit gibi ısınma sorunlu,kağıt gibi incecik kartlar almak yerine en babası en dokusundan 9070xt alın. Zaten 9070 XT her türlü daha iyi

Geri