1200 vp ye yagmacı vandal alınır mı?

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
459
dostlar merhaba gece pazarına yagmacı vandal geldi 1200 vpye alınır mı? sizce

konu dışı soru olacak ama:

İmzandaki PC özellikleri GTA online da kasıyor mu? Denedin mi hiç, fps değerlerin nasıl?

konu dışı soru olacak ama:

İmzandaki PC özellikleri GTA online da kasıyor mu? Denedin mi hiç, fps değerlerin nasıl?
gta online Az da olsa oynadım kasma donma drop yemedim hiç bir zaman

Alınır bence kaosa veya kuronamiye o kadar 2k üstü vp vermektense 1200'e değer bir skin yağmacı. Üstelik o sarı enderlikteki vandallar gece pazarına gelmiyor yani gece pazarına pembe enderlikte vandallar geliyor. yağmacı da en iyi pembe enderlikte vandal olabilir. Pembe enderlikte asil iyon yağmacı çok iyiler bu üçü.
pembe enderlik sarı enderlik falan dedim de şu silahların arkasındaki renk var ya ondan bahsettim kanka

Alınır bence kaosa veya kuronamiye o kadar 2k üstü vp vermektense 1200'e değer bir skin yağmacı. Üstelik o sarı enderlikteki vandallar gece pazarına gelmiyor yani gece pazarına pembe enderlikte vandallar geliyor. yağmacı da en iyi pembe enderlikte vandal olabilir. Pembe enderlikte asil iyon yağmacı çok iyiler bu üçü.
pembe enderlik sarı enderlik falan dedim de şu silahların arkasındaki renk var ya ondan bahsettim kanka
alıyorum o zaman ya kararsız kalmıstım

Üzerine ekle kuranami yada yeni setin vandali yada daha güzel bir vandal al

Tamam sabret daha güzelini al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer aliyorsanda al ama daha sonra başka skin alırsan onu bir daha kullanmazsin bende sana tavsiye alma

Sabretmesi de mantıklı tabi kuronami falan daha güzel ama bana da böyle bi teklif geldi 1000vp ye iyon aldım. Şu an pişman değilim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şans işi alacak vp varsa ben beklerdim yerinizde olsam.

Geri