yd kutu falan yok alınmaz benceAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar fiyat nasıl 7000 yapmaya çalışacam alınır mı sizce?
Bütçem çok kısıtlı hocam ne alsam bilemedim 7500marka ve özellikleri açısından iyi ama dafa yakından sarı olan kısmı filan fotoğraf ise ve kesinlikle test edip sana atsın o fotoğrafları bak kontrol et, param güvende varsa al sende kontrol et
bende bugün zar zor 32gb lığını aldımBütçem çok kısıtlı hocam ne alsam bilemedim 7500
Ürünün testleri var hocam ilanı ekliyorum bakabilir misinizmarka ve özellikleri açısından iyi ama dafa yakından sarı olan kısmı filan fotoğraf ise ve kesinlikle test edip sana atsın o fotoğrafları bak kontrol et, param güvende varsa al sende kontrol et
yd kutu o kadar fark eder mi hocam?yd kutu falan yok alınmaz bence
burada testi 2dk çalıştırmış 2dk da bir sorun gözükmez test olarak bu altdakleri yaptırÜrünün testleri var hocam ilanı ekliyorum bakabilir misiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yd kutu o kadar fark eder mi hocam?
Söyledim hocam teşekkürlerburada testi 2dk çalıştırmış 2dk da bir sorun gözükmez test olarak bu altdakleri yaptır
1-MemTest86 buda sistem hızına bağlı 2 ile 4 saat süre için test eder
2-TestMem5 15-20dk test ettir
bişey değil ama 2dk ile test edip öyle attıysa belki bişey olabilir ama testleri yaptırSöyledim hocam teşekkürler
Hocam benim için cl değeri güzel mhz değeride öyle keza a-die ya da m-die varsa güzel bir o.c akar ama şimdi Abdullah abi video attı fiyatlar düşüyor diye bakalım biraz daha araştırma yapacağımAlınır 2025 sonrası üretimse m-die'dır muhtemelen ama test yaptır.