Forumun Güncel Yaş ve Meslekleri Neler?

Forumun Güncel Yaş ve Meslekleri Neler?

• Oy kullanan toplam üye
    100
Emircan 20 yaşındayım turizm hotelcilik işindeyim İstanbul, Silivride yaşıyorum.

Yaş 32 9 yıldır IT olarak çalışıyorum.

Arda 20 yaşındayım, Okan Üniversitesi IT bölümünde okuyorum

22 yaş doğma büyüme Üsküdar, önümüzde ki dönem üni son sınıf havacılık, bakkal çırakcılığı, su ve kolye satma, düğün fotoğracılığı, garsonluk, havacılık occ, bekçilik ve tablet tamirciliği gibi işler yaptım, Allah izin verirse de havacılık sektöründe çalışmak istiyorum, ayrıca 10 sene amatör futbol oynadım ve birazda hocalık yaptım.

Yaşım 18 ticaretle ilgileniyorum toptancıyız Adanada yaşıyorum

18 - Ev iç dış boya dekorasyon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adım ahmet 19 yaşında k*tahya'da yaşıyorum bilgisayar Programcılığı okuyorum+Nalburum yarışmacı arkadaşlara başarılar
bu yaptigin sansurden oturu seni dava etmek zorundayim. kutahyaya hakaret..

Merhabalar, az önce Forumda bir konuda gördüm, eski tarihli bir konu olduğu için kişileri ''Güncel'' Yaşları ve meslekleri ile tanımak istiyoruz, özellikle bizden yaşça büyük saygıdeğer abilerimiz- ablalarımız ve onların tecrübelerini merak ediyorum.

O zaman ben başlıyorum:

Merhabalar ben Fırat, 26 yaşındayım. Aslen Trabzonluyum, İzmir'de yaşıyorum(Çünkü buraya atandım) Daha önce İstanbul/Silivri'de yaşıyordum uzunca bir süre ve eklemem gerekirse; Buraya pek ısınamadım, İzmir içinde herkes ve her şey çok rahat :) Sağlıkçıyım, 3 senedir aktif motor kullanıyorum, kazaları belalarıyla her şeyiyle :)

Saygılar ve sevgiler.
Tır fabrikasında stajerim

Yaş 17 Öğrenciyim YKS ye hazırlanıyorum sayılır , Market İşletiyorum küçük esnafım.(Market şahsımın değil ailecek işletiyoruz)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri