🔥İndirim XPG Gen5 14000/13000MB/s (okuma/yazma) Dram'li 1 TB ve 2 TB SSD

Muzaffer34

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
45
Gaming gecesi 7300 oluyor 2tb olan arada. Fiyat pek iyi değil şu an.
Her zaman olmuyor. Bir kere geldi stok da 5 taneydi hemen bitti zaten. Bu fiyatlar da güzel alınabilir. Emsallerine göre fiyatlar baya iyi.

Son düzenleme:
Pcie5 standartında yüksek yazma ve okuma değerli üstelik dram barındıran ssd'ler için fiyat uygun gibi.
1 TB 5.599 TL
2 TB 8.799 TL
Profesyoneller için bilemem ama oyun çok gereksiz gen5 ssdler.

Son düzenleme:
xpg ssd tavsiye etmiyorum benim aldığım bir model 2 yılda ömrünü doldurdu kalitesiz ürünler

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Pcie5 standartında yüksek yazma ve okuma değerli üstelik dram barındıran ssd'ler için fiyat uygun gibi.
1 TB 5.599 TL
2 TB 8.799 TL
Yakhshshsshdh

Hocam bu kadar yüksek okuma yazma hızları ne işe yarıyor merakımdan soruyorum . Oyunlar daha hızlı falan mı iniyor?

bu test ne alaka hocam. fps ıle ılgısı yok ssd nın. gen5 gereksiz o ayrı
SSD'nin oyundaki fps den ziyade yüklenme sürelerine etki etmesi gerekmiyormuydu daha çok?
Oyunlardaki loading ekranlarında bile fark neredeyse çok az. Gen5 şuan için çok gereksiz. Gen 3 SSD bile normal bir oyuncu için yeterli.
Facebook gruplarında çoğu kişinin sistem kurarken sırf en pahalısı diye gen5 ssd aldığını görüyorum. Benim tepkim o postlara.

xpg ssd tavsiye etmiyorum benim aldığım bir model 2 yılda ömrünü doldurdu kalitesiz ürünler
Her markanın kalitesiz modelleri var. Bu ssd kolay kolay bozulmaz. Kaliteli bellek ve dram bulunuyor.
Hocam bu kadar yüksek okuma yazma hızları ne işe yarıyor merakımdan soruyorum . Oyunlar daha hızlı falan mı iniyor?
14000/13000 bu değerler oyunlarda yüklenme süresi için baya iyi.

Her markanın kalitesiz modelleri var. Bu ssd kolay kolay bozulmaz. Kaliteli bellek ve dram bulunuyor.

14000/13000 bu değerler oyunlarda yüklenme süresi için baya iyi.
İyi iyide hocam yani bana gereksiz geldi Kingston NV2 var herşeyim çok hızlı mesela bunu alsam ne kadar fark olacak?

Geri