Windows 10 2019 LTSC Etkinleştirme YARDIM!

Efemgrs

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar merhaba bilgisayarıma yeni LTSC 2019 kurdum fakat etkinleştirmem gerekiyor. Eski bir Windows 7 home keyim vardı onu kabul etmiyor galiba tema ile ilgili değişiklikler yapamıyorum, KMS ile etkinleştirmek istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaşlar merhaba bilgisayarıma yeni LTSC 2019 kurdum fakat etkinleştirmem gerekiyor. Eski bir Windows 7 home keyim vardı onu kabul etmiyor galiba tema ile ilgili değişiklikler yapamıyorum, KMS ile etkinleştirmek istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Key bulacaksın yada mas kullanacaksın yapacak bir şey yok

key satın alman gerek

1753296502905.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya elimde bir kaç key var ama bu hatayı veriyor hep

LTSC key satın alacaksın
Almakta istemiyorum çünkü bu hatayı veriyor 4 5 tane key denedim

Alıntıyı görüntüle

ya elimde bir kaç key var ama bu hatayı veriyor hep

Almakta istemiyorum çünkü bu hatayı veriyor 4 5 tane key denedim
LTSC sunucuları kapalıdır belki de illa orijinal key istemiyorsan MAS dene

LTSC sunucuları kapalıdır belki de illa orijinal key istemiyorsan MAS dene
mas yapınca lot yapıyor

arastırayım bakam, varsa atarım

mas yapınca lot yapıyor
Denedin yani :D Ben LTSCde hep mas kullandım hiçte dikkat etmedim 2019 ltscnin bir anlamı yok artık hafif bir sistem değil niye kullanmak istiyorlar onuda anlamıyorum windows update çektiği anda sistemi şişiriyor Microsoft

Denedin yani :D Ben LTSCde hep mas kullandım hiçte dikkat etmedim 2019 ltscnin bir anlamı yok artık hafif bir sistem değil niye kullanmak istiyorlar onuda anlamıyorum windows update çektiği anda sistemi şişiriyor Microsoft
denedim, lot yaptı.

Ltsc dışındaki bütün surumlerin bu ay desteği bitiyor oyuzden olabilir

Geri