Key bulacaksın yada mas kullanacaksın yapacak bir şey yokArkadaşlar merhaba bilgisayarıma yeni LTSC 2019 kurdum fakat etkinleştirmem gerekiyor. Eski bir Windows 7 home keyim vardı onu kabul etmiyor galiba tema ile ilgili değişiklikler yapamıyorum, KMS ile etkinleştirmek istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Keyi nasıl bulacağım?Key bulacaksın yada mas kullanacaksın yapacak bir şey yok
LTSC key satın alacaksınKeyi nasıl bulacağım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Keyi nasıl bulacağım?
Almakta istemiyorum çünkü bu hatayı veriyor 4 5 tane key denedimLTSC key satın alacaksın
LTSC sunucuları kapalıdır belki de illa orijinal key istemiyorsan MAS deneAlıntıyı görüntüle
ya elimde bir kaç key var ama bu hatayı veriyor hep
Almakta istemiyorum çünkü bu hatayı veriyor 4 5 tane key denedim
mas yapınca lot yapıyorLTSC sunucuları kapalıdır belki de illa orijinal key istemiyorsan MAS dene
arastırayım bakam, varsa atarımArkadaşlar merhaba bilgisayarıma yeni LTSC 2019 kurdum fakat etkinleştirmem gerekiyor. Eski bir Windows 7 home keyim vardı onu kabul etmiyor galiba tema ile ilgili değişiklikler yapamıyorum, KMS ile etkinleştirmek istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Denedin yanimas yapınca lot yapıyor
denedim, lot yaptı.Denedin yaniBen LTSCde hep mas kullandım hiçte dikkat etmedim 2019 ltscnin bir anlamı yok artık hafif bir sistem değil niye kullanmak istiyorlar onuda anlamıyorum windows update çektiği anda sistemi şişiriyor Microsoft
Ltsc dışındaki bütün surumlerin bu ay desteği bitiyor oyuzden olabilirDenedin yaniBen LTSCde hep mas kullandım hiçte dikkat etmedim 2019 ltscnin bir anlamı yok artık hafif bir sistem değil niye kullanmak istiyorlar onuda anlamıyorum windows update çektiği anda sistemi şişiriyor Microsoft