🔥İndirim Xg2431 blur busters 2.0 sertifikalı 240hz İPS monitör 10.950 TL

Tayfunns

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,163
IMG_3722.webp

Ufo testi:
IMG_3723.webp

Tanıtım videosu:

8 9k civarına inmişti bi aralar o fiyata inmediği sürece indirim değil pahalı hatta

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
indirim yok ancak bu monitör kolay kolay satışa çıkan bir monitör değil o yüzden paylaşım için teşekkürler...

Bilmeyenler için 240 hz en hızlı ips monitör bu. Premium bir ekranı var.. Ancak deli gibi fps oynıcam dıyorsanız 240 hz zowie alın sizin için daha iyi olur ben zowie'ye geçince seviye atladım inanılmaz birşeymiş İPS düşünenler için 240hz daha iyisi yok..

edit: satıcı idefixmiş hakkında kötü ithamlar var internette bir gezinip satıcıyı araştırın derim. kargoyu geç verdikleri söyleniyor..

8 9k civarına inmişti bi aralar o fiyata inmediği sürece indirim değil pahalı hatta
10-15k bandında strobe ayarı düzgün çalışan monitör yok. 8-9k’ya alacağın max 310hz olur. O modellerinde hareket performansı xg2431’den kötü. Ha düşerse daha iyi olur tabii, şu an 11k bandında alınabilecek en hızlı monitör diye paylaştım.

Alıntıyı görüntüle
Ufo testi:
Alıntıyı görüntüle

Tanıtım videosu:
teşhir olabilir dikkat edin

indirim yok ancak bu monitör kolay kolay satışa çıkan bir monitör değil o yüzden paylaşım için teşekkürler...

Bilmeyenler için 240 hz en hızlı ips monitör bu. Premium bir ekranı var.. Ancak deli gibi fps oynıcam dıyorsanız 240 hz zowie alın sizin için daha iyi olur ben zowie'ye geçince seviye atladım inanılmaz birşeymiş İPS düşünenler için 240hz daha iyisi yok..

edit: satıcı idefixmiş hakkında kötü ithamlar var internette bir gezinip satıcıyı araştırın derim. kargoyu geç verdikleri söyleniyor..
Satıcı idefix değil.

Bu ufo testini paylaşan benim. O kadar temiz görüntü elde etmek için özel yazılımıyla ayar çekmeniz lazim monitöre. Bağla kullan değil yani.

Bu ufo testini paylaşan benim. O kadar temiz görüntü elde etmek için özel yazılımıyla ayar çekmeniz lazim monitöre. Bağla kullan değil yani.
IMG_3724.webp

Görüntüyü buradan almıştım, fotoğrafı siz mi paylaşmıştınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu niye bu kadar pahalı ips değil mi
Backlight strobing teknolojisi düzgün çalışıyor. Elmb, dyac, aim stabilizer vs diye illaki duymuşsunuzdur. Bu ayar normalde açınca berbat çalışır, bu model de iyi işte.

kanka görüntü ayarlarını falan nasıl yaptın bende de aynısı var ama digital vibrance açınca nvidia panelden siyahlarda böyle bir pikselleşme oluyor birde klasik azcık karanlık :d

Geri