o siteden ürün tavsiye etmiyorum boykot gaming gen tr den hazır bakın sistem baya leşBu fiyatlara bilgisayar toplamak istiyorum. Hazır sistem almak 2.planda.
Ben böyle bir sistem yaptım yalnız çok iyi bildiğim bir konu değil. Yardımcı olabilir misiniz acaba?
kullanım amacını da yazarsan daha iyi yardımcı olurlarBu fiyatlara bilgisayar toplamak istiyorum. Hazır sistem almak 2.planda.
Ben böyle bir sistem yaptım yalnız çok iyi bildiğim bir konu değil. Yardımcı olabilir misiniz acaba?
bu fiyat bandına 5060 lı sistem alman saçmaBu fiyatlara bilgisayar toplamak istiyorum. Hazır sistem almak 2.planda.
bu siteden almak zorunda değilim zaten sadece oradan böyle bir sistem yaptım. Peki öneriniz var mı sistem için yardımcı olma sansın va mıo siteden ürün tavsiye etmiyorum boykot gaming gen tr den hazır bakın sistem baya leş
Genel olarak kullanım. oyun iş her şeykullanım amacını da yazarsan daha iyi yardımcı olurlar
peki öneriniz var mı acaba ? nasıl bir şey dizebilirim?bu fiyat bandına 5060 lı sistem alman saçma
bence tavsiye sistem al 5070 li güzel bi sistem dizebilirsinpeki öneriniz var mı acaba ? nasıl bir şey dizebilirim?
Öneri yapacağım bekleyin.peki öneriniz var mı acaba ? nasıl bir şey dizebilirim?
ben monitör ve ekipmanlarla birlikte 5060ti 16gb li sistemi 52k ya dizdim sen sadece kasaya 74 veriyosun birde sistemde 5060 varpeki öneriniz var mı acaba ? nasıl bir şey dizebilirim?
evet dediğim gibi çok iyi bir bildiğim bir konu değilben monitör ve ekipmanlarla birlikte 5060ti 16gb li sistemi 52k ya dizdim sen sadece kasaya 74 veriyosun birde sistemde 5060 var
tabi bekliyorum teşekkür ediyorumÖneri yapacağım bekleyin.
site olarak itopya veya ince hesaptan bakmanı öneririm yada gaminggen trevet dediğim gibi çok iyi bir bildiğim bir konu değilo yüzden yardım istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tabi bekliyorum teşekkür ediyorum