- Konu Sahibi Konu Sahibi
O halde söylediğin sisteme gamerock 5070ti ekliyorum ve alıyorumOlur hocam ama GameRock modelini almanızı tavsiye ederim. 5-6 derece daha serin çalışıyor.
O halde söylediğin sisteme gamerock 5070ti ekliyorum ve alıyorumOlur hocam ama GameRock modelini almanızı tavsiye ederim. 5-6 derece daha serin çalışıyor.
gamerock stokta yok olsa bile 50-45k arasıOlur hocam ama GameRock modelini almanızı tavsiye ederim. 5-6 derece daha serin çalışıyor.
Fiyatlar gelip gidiyor artık bende iyice, stok yok evet 60k'ya satıyor biriside utanmadan.gamerock stokta yok olsa bile 50-45k arası![]()
Gamerock yokmuş hocam stok bakmadım benim hatam. GamingPro'da iyi, arada küçük soğutma farkı var sadece değmez o paraya.O halde söylediğin sisteme gamerock 5070ti ekliyorum ve alıyorum
https://www.epey.com/ekran-karti/pny-geforce-rtx-5070-ti-epic-x-triple-fan-plus-oc.html gamingproy da gerek yok PNY nin en üst modeli düşük fiyatta şu an asus tuf gibi orta/yüksek modellere denk soğutması.Fiyatlar gelip gidiyor artık bende iyice, stok yok evet 60k'ya satıyor biriside utanmadan.
Gamerock yokmuş hocam stok bakmadım benim hatam. GamingPro'da iyi, arada küçük soğutma farkı var sadece değmez o paraya.
Evet hatta akşam önermiştim halbuki birisine daha PNY epic'i ama aklıma gelmedi burada söylemek.https://www.epey.com/ekran-karti/pny-geforce-rtx-5070-ti-epic-x-triple-fan-plus-oc.html gamingproy da gerek yok PNY nin en üst modeli düşük fiyatta şu an asus tuf gibi orta/yüksek modellere denk soğutması.
Teşekkür ederim ssd de elimde açılmamış kıngston 1 tb renegade var bunu kullanayım mı önerdiğini alayım mıEvet hatta akşam önermiştim halbuki birisine daha PNY epic'i ama aklıma gelmedi burada söylemek.
Sabahtan beri lüzumsuzlarla uğraşıyorum forumda.
İhtiyacınız yoksa almayınTeşekkür ederim ssd de elimde açılmamış kıngston 1 tb renegade var bunu kullanayım mı önerdiğini alayım mı
Teşekkürler geri kalanı dediğiniz şekilde alacağımİhtiyacınız yoksa almayın
Rica ederim, son olarak; GamingPro yerine bunu alın hocam. Güle güle kullanın.Teşekkürler geri kalanı dediğiniz şekilde alacağım