100 k toplama sistem tavsiyesi

7800x3d yerine 9800x3d
5080 yerine 5070ti (aradaki fiyat farkını vermeye gerek yok, 5000 serisi aşırı iyi overclocklaniyor zaten, ufak bi overclockla 5080 gücüne yaklaşır baya)
b650 yerine düzgün bi b850
kalanlara lafım yok, 32gb ram 850w güç kaynağı, kasa gibi şeyler sana kalmış istediğini seç
Zaten onu da belirttim orjinal mesajımda, 9800x3d işlemci seçilip 5070ti da alınabilir istersen öyle bir sistem bakarız dedim. Okuma kabiliyetini biraz geliştirsen senin için faydası olur bence

Arkadasın pek ciddiye alincak bir tarafı yok. Toksiklik yapmaya yeni hesap açmış. Burdaki konuda belli yazdıklarından üslubu ve bilgisi.
hesap bugün açılmış ama ne hikmetse birkaç gün önceki konuları biliyor zaten :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle deme, CW ı AMD icat etti. AMD teknolojisi o.
evet hocam ben de oradaydım benden çıktı o fikir hatta

aynen bilmiyorum siz çok biliyorsunuz bay çok bilenler
siz nvidia'ya arkanızı dönüp eğilmeye devam edebilirsiniz. başarılar

Tek tek toplansa daha uıyguna gelir ama montajlı istediğin için
Şu olabilir, yaptığım özelleştirmelerle 100 bin TL oluyor. Attığım link açılınca biraz aşşağı kaydırıp özelleştirmelere bakabilirsin.
7800x3d işlemci
Gainward RTX 5080
32gb 6000/30 RGB ram
Asus Tuf B650M-E wifi anakart
2TB SSD Kioxia Exceria G3 Plus
Akvaryum kasa ve asus 850w güç kaynağı
MSI A13 360mm sıvı soğutucu

İsteğe bağlı 9800x3d ve 5070ti lı bir sistem de toplanabilir.

Cuma akşamları saat 10 da indirimli sistemler oluyor daha fiyat avantajlı bir şey gelebilir orada
Tostum bu cuma her akşam mı oluyor sistem indirimi? Incehasbta

hesap bugün açılmış ama ne hikmetse birkaç gün önceki konuları biliyor zaten :D

evet hocam ben de oradaydım benden çıktı o fikir hatta

siz nvidia'ya arkanızı dönüp eğilmeye devam edebilirsiniz. başarılar
Ne diyo lan bu. Adam gibi konuş!!

Tostum bu cuma her akşam mı oluyor sistem indirimi? Incehasbta

Ne diyo lan bu. Adam gibi konuş!!
evet her cuma 10'da indirim oluyor. arkadaş nvidia fanboyluğu yapıyor onu dedim.

Tamam sağol nasıl sistemler için indiim oluyor? Her sistem icin mi indirm olyir?

Öyle deme, CW ı AMD icat etti. AMD teknolojisi o.
Bende AMD RADEON RX 580 var. Öncelikle coil whine problemi vardı 1 ara; nedeni de kartı söküp taktıktan sonraydı. Demek ki birşeyleri sıkı takamamıştım. Ama sonra birkaç vidayı sıkınca sorun çözüldü desem yeridir. Artık binde bir oluyor ama en fazla 1dakka sürüyor coil whine. Yani demek o ki coil whine geçti. Sorun ise amd kaynaklı değildi Beni dinlediğiniz için hepinize çok teşekkür

Bende AMD RADEON RX 580 var. Öncelikle coil whine problemi vardı 1 ara; nedeni de kartı söküp taktıktan sonraydı. Demek ki birşeyleri sıkı takamamıştım. Ama sonra birkaç vidayı sıkınca sorun çözüldü desem yeridir. Artık binde bir oluyor ama en fazla 1dakka sürüyor coil whine. Yani demek o ki coil whine geçti. Sorun ise amd kaynaklı değildi Beni dinlediğiniz için hepinize çok teşekkür
Ben orda iğneleme yapmıştım güzel kardeşim :) Nasıl MFG, DLSS Nvidia teknolojisi CW da AMD teknolojisidir diyerek gönderme yapmıştım yanlış anlamış herkes, hatta o eleman bile yanlış anlayıp beğeni bırakmış :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,087
Üyeler
183,378
Son üye
randomasam
Geri