Asıl isteğim popüler olmayan sıktığımda çok ağır demicekleri zaten hep serin ortamdayım ofiste. Kadınların genel beğenisi olacağı niş bi tercih istiyorum flame bunlara uyuyor galiba.Açılışı sert ama sonrasında yumuşayıp vanilya kokusunu çok iyi bırakıyor. Orijinal ve muadilini kullandım, hala kullanıyorum. Popüler olmuş kokuları sevmiyorsanız iyi niş tercih olur Flame.
Aynen öyle, sadece açılışı ağır o da çabucak geçiyor. Kalıcılığı zaten konuşmaya gerek yok baya iyi. Kız arkadaşlarım baya beğenmişti, çoğu kadın ağır koku yerine hafif tatlı vanilya kokularını daha çok seviyorlar.Asıl isteğim popüler olmayan sıktığımda çok ağır demicekleri zaten hep serin ortamdayım ofiste. Kadınların genel beğenisi olacağı niş bi tercih istiyorum flame bunlara uyuyor galiba.
Evet hocam peki elimde parfümlerim var onlar bitene kadar demlenmeye bıraksam fark olur mu çoğu parfümde oluyor 3-4 ay yatsa mı?. Bi de çok teşekkür ederim sağolun.Aynen öyle, sadece açılışı ağır o da çabucak geçiyor. Kalıcılığı zaten konuşmaya gerek yok baya iyi. Kız arkadaşlarım baya beğenmişti, çoğu kadın ağır koku yerine hafif tatlı vanilya kokularını daha çok seviyorlar.
Yalan olmasın o konuda bilgim yok, hayırlı olsun şimdiden. Denemekten zarar gelmezEvet hocam peki elimde parfümlerim var onlar bitene kadar demlenmeye bıraksam fark olur mu çoğu parfümde oluyor 3-4 ay yatsa mı?. Bi de çok teşekkür ederim sağolun.
Le male le parfüm güzel hoşuma gidiyor ben genelde fazla tatlı gourmand kokuları seviyorum ama le male le parfüm fazla tatlı değil güzel o fiyata olmayabilir ama belki 75ligi vardırArmani code çok güzel bir koku fakat fiyatı sıkıntı ben Eros Flamei 3700e alabiliyorum. Armani Code 6000TL en uygunu.
he muadil al yine güzel oluyor mad parfumde vs, sporda veya günlük sağa sola giderken kullanılır benceArmani code çok güzel bir koku fakat fiyatı sıkıntı ben Eros Flamei 3700e alabiliyorum. Armani Code 6000TL en uygunu.
Mad Parfürmden aldım Armani Code muadili var kalıcı değil ama güzel koku 4 saat geçince eser kalmıyor.he muadil al yine güzel oluyor mad parfumde vs, sporda veya günlük sağa sola giderken kullanılır bence
Parfümleri Güneş görmeyen sıcak olmayan ortamda bırakırsanız parfüm oturur hocam ben parfumlerimi dolabimda sakliyorum gayet güzel oluyorYalan olmasın o konuda bilgim yok, hayırlı olsun şimdiden. Denemekten zarar gelmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Değişiklik olursa haber edin ben de yapayım.