Kampanyalı operatör tavsiyesi

Ultracı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
353
Yeni numara alacağım güzel kampanyalı bildiğiniz bir yol var mı?

Bandirmada yasiyorum illere özel Turk telekomda tarifeye geçtim 80Gb a 460TL oduyorum

Vodafone'un baya iyi kampanyaları var bence. Mesela (ne paket aldığın farketmeksizin) yemeksepetinden her ay 300/250 indirim, hepsiburada'dan 300/150 indirim (bu tek kullanımlık olabilir emin değilim) gibi şeyler veriyor.

Eğer 26 yaş altıysan, tarifeni ücretsiz olarak "FreeZone" yaparsan (web sitesinden bile yapılabiliyor basit bir şey yani) Vodafone Pay kart ile her ay Perdigital'den 100/100 (100tl üstüne 100tl iade), Hepsiburada'dan %20 iade, her harcamaya %10 indirim gibi indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Üstüne Vodafone Yanîmda Premium alırsan (ilk ay 20, sonra 80tl) her ay Hepsiburada'da 100tl indirim kuponu, S Sports üyeliği ve Vodafone Pay Cüzdan'a alt limitsiz 100TL promosyon kodu alabiliyorsunuz.

Vodafone Pay Kartı ile cüzdanı karıştırmayın. İkisi de vodafone pay hesabı ile geliyor. Kartı ön ödemeli kart gibi kullanabiliyorken, cüzdan bakiyesi ile sadece İstanbulkart'a bakiye yükleme, hatta tl yükleme gibi işlemler yapabiliyorsunuz.

Opet, Play Store, Tıklagelsin gibi daha çok kampanya var, ben gözüme çarpanları size saydım. İsterseniz diğer kampanyaları da gösterebilirim.

türk telekom yeni hat sanırım 6 ay bedava kampanyası vardı hala geçerlimi bilmiyorum.
Faturasız o sanırım. Faturalı istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vodafone'un baya iyi kampanyaları var bence. Mesela (ne paket aldığın farketmeksizin) yemeksepetinden her ay 300/250 indirim, hepsiburada'dan 300/150 indirim (bu tek kullanımlık olabilir emin değilim) gibi şeyler veriyor.

Eğer 26 yaş altıysan, tarifeni ücretsiz olarak "FreeZone" yaparsan (web sitesinden bile yapılabiliyor basit bir şey yani) Vodafone Pay kart ile her ay Perdigital'den 100/100 (100tl üstüne 100tl iade), Hepsiburada'dan %20 iade, her harcamaya %10 indirim gibi indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Üstüne Vodafone Yanîmda Premium alırsan (ilk ay 20, sonra 80tl) her ay Hepsiburada'da 100tl indirim kuponu, S Sports üyeliği ve Vodafone Pay Cüzdan'a alt limitsiz 100TL promosyon kodu alabiliyorsunuz.

Vodafone Pay Kartı ile cüzdanı karıştırmayın. İkisi de vodafone pay hesabı ile geliyor. Kartı ön ödemeli kart gibi kullanabiliyorken, cüzdan bakiyesi ile sadece İstanbulkart'a bakiye yükleme, hatta tl yükleme gibi işlemler yapabiliyorsunuz.

Opet, Play Store, Tıklagelsin gibi daha çok kampanya var, ben gözüme çarpanları size saydım. İsterseniz diğer kampanyaları da gösterebilirim.
Paket fiyatı olarak kampanyalı olsun yeter benim için. Alışveriş kampanyalarına ihtiyacım yok. Teşekkürler bu arada 10 Yıldır Vodafone kullanıyorum hiç bilmiyordum bunları.

Turkcell'de şu anda Büyük Festival paketleri var ama illere özel olduğu yazıyor.

Büyük Festival 20 GB 260 TL Bursa, Muş, Erzurum, Adana, Balıkesir, Malatya, Rize, Edirne, Trabzon, Düzce, Aydın, Elazığ, Kayseri, Mersin, Ordu, Aksaray, Sakarya, Hatay, Antalya, Kars, Sivas, İzmir, Van, Konya için geçerlidir.

Büyük Festival 10 GB 200 TL Bursa, Muş, Erzurum, Adana, Balıkesir, Malatya, Rize, Edirne, Trabzon, Düzce, Aydın, Elazığ, Kayseri, Mersin, Ordu, Aksaray, Sakarya, Hatay, Antalya, Kars, Sivas, Van , İzmir, Konya için geçerlidir.

Büyük Festival 40 GB 370 TL Bursa, Muş, Erzurum, Adana, Balıkesir, Malatya, Rize, Edirne, Trabzon, Düzce, Aydın, Elazığ, Kayseri, Mersin, Ordu, Aksaray, Sakarya, Hatay, Antalya, Kars, Sivas, Van,İzmir, Konya için geçerlidir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,146
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri