bütçen ne kadar sıfır mı ıkıncı el mı alacanMerhaba, MSI MPG A650GF 80+ Gold Psu’ya sahibim. Bunun ile maksimum hangi ekran kartı ve işlemci kombinasyonunu kullanabilirim? Teşekkürler.
Bütçe sıkıntım yok, aktif olarak i5 10400f 3060 ikilisini kullanıyorum fakat değiştirmeyi düşünüyorum. Komple bir ddr5 değişikliğinde psu’yu kullanabilir miyim diye merak ettim.bütçen ne kadar sıfır mı ıkıncı el mı alacan
psu cok guzel assırı sekılde zorlamadıgın surece sorun yaratmaz hangı parcaları kullanacan ıntel mı amd mı nvıda mıBütçe sıkıntım yok, aktif olarak i5 10400f 3060 ikilisini kullanıyorum fakat değiştirmeyi düşünüyorum. Komple bir ddr5 değişikliğinde psu’yu kullanabilir miyim diye merak ettim.
İşte aslında benimde sorduğum soru bu, en mantıklı kombinasyonu öğrenmek. PSU’nun desteklediği tüm kombinasyonlara bütçe sıkıntısı olmadan açığım.psu cok guzel assırı sekılde zorlamadıgın surece sorun yaratmaz hangı parcaları kullanacan ıntel mı amd mı nvıda mı
güzel bir PSU bende 600w var 4060 kullanıyorum sorun olmadı şimdiye kadar olmazda inşallahMerhaba, MSI MPG A650GF 80+ Gold Psu’ya sahibim. Bunun ile maksimum hangi ekran kartı ve işlemci kombinasyonunu kullanabilirim? Teşekkürler.
bu psu 5070 ti besler benceİşte aslında benimde sorduğum soru bu, en mantıklı kombinasyonu öğrenmek. PSU’nun desteklediği tüm kombinasyonlara bütçe sıkıntısı olmadan açığım.
hangi cozunurlukte oynıcan hocam ıslemcıde ona gore onerelımİşte aslında benimde sorduğum soru bu, en mantıklı kombinasyonu öğrenmek. PSU’nun desteklediği tüm kombinasyonlara bütçe sıkıntısı olmadan açığım.
o zaman 7500f besler fazlasına gerek yok2k uygundur diye düsünüyorum.