650W PSU ile Maksimum hangi ekran kartını kullanabilirim?

ogulcankn

80+
Reaksiyon skoru
97
Merhaba, MSI MPG A650GF 80+ Gold Psu’ya sahibim. Bunun ile maksimum hangi ekran kartı ve işlemci kombinasyonunu kullanabilirim? Teşekkürler.

bütçen ne kadar sıfır mı ıkıncı el mı alacan
Bütçe sıkıntım yok, aktif olarak i5 10400f 3060 ikilisini kullanıyorum fakat değiştirmeyi düşünüyorum. Komple bir ddr5 değişikliğinde psu’yu kullanabilir miyim diye merak ettim.

Bütçe sıkıntım yok, aktif olarak i5 10400f 3060 ikilisini kullanıyorum fakat değiştirmeyi düşünüyorum. Komple bir ddr5 değişikliğinde psu’yu kullanabilir miyim diye merak ettim.
psu cok guzel assırı sekılde zorlamadıgın surece sorun yaratmaz hangı parcaları kullanacan ıntel mı amd mı nvıda mı

psu cok guzel assırı sekılde zorlamadıgın surece sorun yaratmaz hangı parcaları kullanacan ıntel mı amd mı nvıda mı
İşte aslında benimde sorduğum soru bu, en mantıklı kombinasyonu öğrenmek. PSU’nun desteklediği tüm kombinasyonlara bütçe sıkıntısı olmadan açığım.

İşte aslında benimde sorduğum soru bu, en mantıklı kombinasyonu öğrenmek. PSU’nun desteklediği tüm kombinasyonlara bütçe sıkıntısı olmadan açığım.
bu psu 5070 ti besler bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi cozunurlukte oynıcan hocam ıslemcıde ona gore onerelım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,514
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri