1000 Watt PSU önerisi.

Çok para vermene gerek yok kardeşim

Al mis gibi kullan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçemi biraz daha artsin dersen

Bende çok aşırı bilgim yoktu son 5 gündür araştırıyorum forumları yapay zekaları vb yerleri araştırıyorum sizin sisteme en az 1000W lazım bence O.C vb yaparsanız sınırda gibi bence.
Şunu gördüm üreticinin 10 yıl garanti verdiği PSU dan korkmayın fakat almışken ATX 3.1 vb de desteklesin mi derdine düştüğüm için kararsız kaldım. Ne kadar doğru bilmiyorum ama CORSAIR Türkiye de desteği iyi diyorlar

Zamanınız varsa bu siteyi inceleyin
OC ile işim olacağını sanmıyorum, Ekran kartı kendinden OC'lu zaten, ama illa ki 1200 Watt daha rahat gelir diyorsanız, FPS 1200Watt iyi midir?

Çok para vermene gerek yok kardeşim

Al mis gibi kullan

Bütçemi biraz daha artsin dersen

Lian li mi daha iyidir hocam yoksa yukarıda atılan FPS mi?

OC ile işim olacağını sanmıyorum, Ekran kartı kendinden OC'lu zaten, ama illa ki 1200 Watt daha rahat gelir diyorsanız, FPS 1200Watt iyi midir?

Ve hocam Lıan LI Benim kasaya olur mu bilmiyorum, olur herhalde ama, NZXT H6 Flow kasaya sahibim, arka bölmede duracak ve pin girişleri biraz farklı. Sorun olur mu sizce?

Ve hocam Lıan LI Benim kasaya olur mu bilmiyorum, olur herhalde ama, NZXT H6 Flow kasaya sahibim, arka bölmede duracak ve pin girişleri biraz farklı. Sorun olur mu sizce?
Hocam ileriye dönük 1200w almak daha mantıklı 7-8 yıl önce FPS 750W PSU aldım da çok fazla diyorlardı ama kaç tane ekran kartı anakart işlemci değiştirdim hâlâ kullanıyorum. Bende 7800x3d ve 9070XT, 5070 ti veya 5080 alacağım ilk önce PSU almak istiyorum. Açıkçası yazın ENERMAX PSU lar çok uygun fiyatları vardı ama ihtiyacım yok diye almamıştım.
Tier liste bakarak en az B olan bir model seçin bence PSU sebebiyle diğer parçalarda sorun yaşamak istemiyorsanız aldığımız modeli de paylaşırsanız sevinirim.

Hocam ileriye dönük 1200w almak daha mantıklı 7-8 yıl önce FPS 750W PSU aldım da çok fazla diyorlardı ama kaç tane ekran kartı anakart işlemci değiştirdim hâlâ kullanıyorum. Bende 7800x3d ve 9070XT, 5070 ti veya 5080 alacağım ilk önce PSU almak istiyorum. Açıkçası yazın ENERMAX PSU lar çok uygun fiyatları vardı ama ihtiyacım yok diye almamıştım.
Tier liste bakarak en az B olan bir model seçin bence PSU sebebiyle diğer parçalarda sorun yaşamak istemiyorsanız aldığımız modeli de paylaşırsanız sevinirim.
Hocam Lıan Li beyaz aldım kasa da beyazdı, 1200Watt, 80+ Gold, Gen 5, Bildiğim kadarıyla Lıan Lı gayet iyi bir marka, ayrıca ekstra port veriyormuş yanında.

Merhabalar, yeni topladığım bilgisayara PSU bakıyorum. Ekran kartı olarak Asus Rog Strix Astral 5080, İşlemci olarak AMD reyzen 9 9950X3D işlemciye sahibim ve bu parçaları tam olarak besleyecek bir PSU'ya ihtiyacım var, önerebileceğiniz kaliteli PSU var mıdır acaba? Maksimum 20.000TL bütçem var.
Ömürlük güç kaynağı olarak:

Yalnız kasanın 200mm desteklemsi lazım.

Onun dışında:

Hocam Lıan Li beyaz aldım kasa da beyazdı, 1200Watt, 80+ Gold, Gen 5, Bildiğim kadarıyla Lıan Lı gayet iyi bir marka, ayrıca ekstra port veriyormuş yanında.
Gold modelleri iyi değil.

Onun dışında:

Neden dolayı iyi değildir hocam?

@yusuf7878 hocam bu konuda çok iyi size en doğru PSU tavsiyesi verecektir.

Filtrelemedeki kapasitörler iyi değil. Ömürlük/uzun vadeli bir güç kaynağı sayılmaz. 3 - 6 yıl sonra herhangi birisi patlarsa tamir ettirmeniz gerekir. Ki zaten o fiyatta Ltec kullanmak kabul edilebilir değil.
Hocam ATX 3.1 ve PCIE 5.1 çok gerekli mi sizce yani ben almışken en az 6-7 yıl PSU değiştirmek istemiyorum

Onun dışında:

Iade talebi oluşturdum hocam, Sinerjiden almıştım. NZXT ye bakıyorum şu an 1200Watt'lık.

Iade talebi oluşturdum hocam, Sinerjiden almıştım. NZXT ye bakıyorum şu an 1200Watt'lık.

Bu sizin attığınız demi hocam?

NZXT performans ve F/P anlamında en iyi model şu anlık. Beyaz istenmiyorsa Lian Li almanın anlamı yok. Beyaz kablo istersende:

Hocam ATX 3.1 ve PCIE 5.1 çok gerekli mi sizce yani ben almışken en az 6-7 yıl PSU değiştirmek istemiyorum
5080 veyahut 5090 kullanmayacaksanız pek önemi yok.

Bu sizin attığınız demi hocam?
Hayır, bu o değil. 2023 modeli bu. Kronik coil whine sorunlu ve RMA oranı bir hayli yüksek.

NZXT performans ve F/P anlamında en iyi model şu anlık. Beyaz istenmiyorsa Lian Li almanın anlamı yok. Beyaz kablo istersende:

5080 veyahut 5090 kullanmayacaksanız pek önemi yok.
Bu kablolar direkt tüm her şeyi içeriyor değil mi? Ve hocam 600 Watt güç çıkışı diyor, 5080 Astral e yeter mi?

Hayır, bu o değil. 2023 modeli bu. Kronik coil whine sorunlu ve RMA oranı bir hayli yüksek.
Tamamdır o zaman Vatan daki sizin attığınız doğru değil mi?

Bu kablolar direkt tüm her şeyi içeriyor değil mi? Ve hocam 600 Watt güç çıkışı diyor, 5080 Astral e yeter mi?

Tamamdır o zaman Vatan daki sizin attığınız doğru değil mi?
Evet, doğru olan. 12VHPWR veyahut 12x6 kablolarında zaten 600W üst sınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,272
Üyeler
184,913
Son üye
Nerepla21
Geri