ekran kartı önerisi hak..

cnr0606

80+
Reaksiyon skoru
17
merhaba

sistemim gigabayte b450 anakart ,ryzen 5 1600 12 nm islemci, 8 gb corsiar ram, 600 watt güc kaynağı, ekran kartim sapphire rx 570 8 gb 256 bit sorun suki oyun oynarken devamli siyah ekran hatasi aliyorum nedenini anlayamadim bu nedenle ekran kartimi degistirmeyi dusunuyorum alacagim ekran karti

Asus ROG Strix AMD RX 570 OC Gaming 8GB 256Bit GDDR5 DX(12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (ROG-STRIX-RX570-O8G-GAMING)

bu ekran karti iyi midir?,benim sisteme uyumlu olurmu acaba.vereceginiz cevap icin simdiden cok tesekkur ederim saygilar.

RX 570'den RX 570'e geçmek hiç ama hiç mantıklı değil, GPU aynı, onda da sorun yaşarsın.
Almışken düzgün bir ekran kartı al, onlardan uzaklaş.

Hocam hemen kart değiştirmeyin. Paranız boşa gitmesin. Driver'la alakalı olabilir. Ekran kartı driver'ınız hangi sürüm?

Hocam hemen kart değiştirmeyin. Paranız boşa gitmesin. Driver'la alakalı olabilir. Ekran kartı driver'ınız hangi sürüm?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

em son surum gecen hafta guncelledim 1 ay oldu alali karti 2 .kez radeom guncellemesi yaptim oyum seciyor steamdan indirdigim oyunlari oynatmiyor siyah ekran yapiyor malesef

em son surum gecen hafta guncelledim 1 ay oldu alali karti 2 .kez radeom guncellemesi yaptim oyum seciyor steamdan indirdigim oyunlari oynatmiyor siyah ekran yapiyor malesef
Ssd nedir?

ssd 240 gb ama bende ayrica hdd var 500 gb oyunlari oraya yukluyorum oyunlar hdd de pc sistemi ssd de

RX 570'den RX 570'e geçmek hiç ama hiç mantıklı değil, GPU aynı, onda da sorun yaşarsın.
Almışken düzgün bir ekran kartı al, onlardan uzaklaş.
benim bu sisteme onerebileceginiz bir ekran karti varmi 1700 tl ye kadar cikabilirim fiyat olarak

MSI GeForce GTX 1650 Super Gaming X 4GB 128Bit GDDR6 DX(12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (GEFORCE GTX 1650 SUPER GAMING X)
bu kartmı?
Evet, ama o pahalıdır tahminimce.
GALAX, Palit, Inno3D gibi markaların da modellerine bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,782
Üyeler
188,476
Son üye
Robert Charlie
Geri