Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Ekler

• IMG_6514.webp
    IMG_6514.webp
    89.8 KB · Hit: 111
İndirime giren parçaları şöyle topladım arkadaşlar kolay erişim için
İndirimdeki ekran kartları
İndirimdeki Hazır Sistemler ve Monitörler.
İndirimdeki AMD işlemci ve anakartlar. (ve sistem dizenler için diğer bileşenler ssd, ram, kasa)
İndirimdeki Intel işlemci ve anakartlar. (ve sistem dizenler için diğer bileşenler ssd, ram, kasa)
İndirimdeki ekipmanlar ( mouse, klavye ,kulaklık...)
Beyaz 5070ti sistem çok güzelmiş. Fiyat da uygun.

Oyun için kullanacağım m2 sdd lazım 2TB fiyat performans önerebilir misiniz Asus tuf B450m Plus gaming ana kartım var
Senin anakartta pcie 3.0 m2 var, gen 5 alayım deme sakın hele sadece oyun için :)
Gen3 pek yok piyasada ucuz bir gen4 alabilirsin ilerde anakart/pc değiştiğinde onda gen4 olarak çalışır şuanki anakartta gen3 hızında kullanırsın.
Kioxia Exceria G3 plus alabilirsin akakce den arat, en ucuz yerden vade farksız 3/6 taksitle al gitsin ya da tek çekim nasıl tercih ediyorsan

Lan olum 49K dan kim 5070 Ti vanguard alıyor? buradan alan varsa harbi allah akıl fikir versin. 5080 parasına 5070 Ti iteliyorlar.

Açıkcası wifi önemli benim için wifi kartı da eklediğimde msi ile aynı paraya geliyor. Msi da wifi 7 var colorful da pcie 5 var wifi 6 karar veremedim.
wifi şart ise yapacak bir şey yok. aslında hepsiburadaya şikayet edersen yardımcı olabilirler sonuçta satıcı hepsiburada ve başlıkta wifi olduğu yazıyor.

Lan olum 49K dan kim 5070 Ti vanguard alıyor? buradan alan varsa harbi allah akıl fikir versin. 5080 parasına 5070 Ti iteliyorlar.
Şuan ülkedeki en ucuz 5080 modeli Galax RTX 5080 1-Click ve fiyatı da 56.5K şuan itibariyle ve adam ihtiyacı doğrultusunda Vanguard ı bu fiyata alması bence fena değil, ki aradaki 7.5k lık fiyat farkına da değecek bir kart değil Galax 5080, sonuçta adam MSI ın tepe model 5070ti markasını alıyor 49k ya şuan ve uygun baya, öyle hemen yaygara yapmayın bence...

İndirimdeki AMD işlemci ve anakartlar. (ve sistem dizenler için diğer bileşenler ssd, ram, kasa)
İndirimdeki Intel işlemci ve anakartlar. (ve sistem dizenler için diğer bileşenler ssd, ram, kasa)
Güzel hazır sistemler var. Geçen haftaki daha iyidi ama bu da fena değil.

Şuan ülkedeki en ucuz 5080 modeli Galax RTX 5080 1-Click ve fiyatı da 56.5K şuan itibariyle ve adam ihtiyacı doğrultusunda Vanguard ı bu fiyata alması bence fena değil, ki aradaki 7.5k lık fiyat farkına da değecek bir kart değil Galax 5080, sonuçta adam MSI ın tepe model 5070ti markasını alıyor 49k ya şuan ve uygun baya, öyle hemen yaygara yapmayın bence...
Neyine uygun aga dalga mı geçiyorsun? bu neyin güzellemesi? bugün saatlerce 36K dan Inno3D 5070 Ti X3 OC White satıldı gayet de kaliteli bir model. Biri 60 derece çalışırken diğeri 80 derece çalışmıyor yada biri 100 fps verirken diğeri 150 fps vermiyor hepi topu hepsinde aynı chip var. En kralıyla en kötü modelin arasında %2-3 fark oynuyor, çoğunda oynamıyor bile.

36K ya 5070 Ti nere, 49K ya nere, net kazık hatta kazık yanında az kalır resmen roma mızrağı.

Parolapara + Asus Cashback kampanyasıyla Asus Rog Pelta 4310 liraya , Asus Rog Delta 2 6765 liraya geliyor. Delta 2 çektim ben. Dünya genelinde şu ana kadar en fazla 207 dolara düşmüş sanırım. Böyle alınca 167 dolara geliyor.

Ekipmanlarda 3 taksit oluyormuydu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,964
Üyeler
183,364
Son üye
salihxyz12
Geri