Milli olmak için kaç yaş sonrası uygundur?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
2 senedir ergen olduğunu farzedersek yolun daha başı be sabırsızzzz
Bu dediğimde sadece bi örnek 30 dada olabilir belki 40 ta bile olabilir belki hiç olmaz iş evliliğe gelirse ohoho ömür boyu biçok sap kalması lazım insanların belkide tabi evet yolun başındayım kendim için demiyorum genel

Öncelikle kusura bakmayın olan varmı kaç yaşında oldunuz nasıl bi duygu lütfen dalgaya almayın ciddiyim escsiz sevgililikten yola çıkarakmı olunur taktik varmı yaş 15 abiler ablalar?
milli olmanın yaşı bence olgun olduğunu hissettiğin ve olduğun zamandır.
bence

dostum acelen ne bekler biraz makinen büyüsün ben 20 yaşındayım daha böyle bir girişimim düşüncem olmadı bekle elbet milli olursun sana ekstra bir kazancı yok sadece daha profesyonel bir iş yapmış oluyon

dostum acelen ne bekler biraz makinen büyüsün ben 20 yaşındayım daha böyle bir girişimim düşüncem olmadı bekle elbet milli olursun sana ekstra bir kazancı yok sadece daha profesyonel bir iş yapmış oluyon
Orası öyle aslında makinede büyüdüğü kadar büyüdü aslında soruda yazdıklarıma bakma öyle hiç hevesim yoktu aslında bu gece bunun hakkında önüme bi kaç şey çıktı hele erken çocukken milli olanlar falan hoşuma gitti dedim bende çocukken nasıl olurum

Orası öyle aslında makinede büyüdüğü kadar büyüdü aslında soruda yazdıklarıma bakma öyle hiç hevesim yoktu aslında bu gece bunun hakkında önüme bi kaç şey çıktı hele erken çocukken milli olanlar falan hoşuma gitti dedim bende çocukken nasıl olurum
Senin yaşındayken bende öyleydim ilgimi çekiyordu tüm milfleri bir elden geçirmek istiyordum ama öyle değil işte zamanında yapsaydım şuan çok pişman olurdum o yüzden acele etme pişman olacağın şey yapma. Bir esprisi yok yani çocukken milli olmanın en iyisi doğru kişiyle milli olmak

Senin yaşındayken bende öyleydim ilgimi çekiyordu tüm milfleri bir elden geçirmek istiyordum ama öyle değil işte zamanında yapsaydım şuan çok pişman olurdum o yüzden acele etme pişman olacağın şey yapma. Bir esprisi yok yani çocukken milli olmanın en iyisi doğru kişiyle milli olmak
Eyvallah herşeyi anladımda yani ne tür çok pişmanlık olurki gayet güzel olur bence olsa erken tecrübe ergenlik azgınlığınıda alır rahatlar insan

Eyvallah herşeyi anladımda yani ne tür çok pişmanlık olurki gayet güzel olur bence olsa erken tecrübe ergenlik azgınlığınıda alır rahatlar insan
Şöyle pişmanlık şimdi kanın hızlı akıyor birisine saplamak istiyorsun ama yasin büyüdükçe olgunlaşacaksin yani zihinsel olarak daha olgun olacaksın bu bir anda olmuyor tabi o yaşlarda üstüne kata kata olgunlasiyorsun. Şuan o yaşta saplamak istediğin kişiye saplarsan olgunlastigin yaşa geldiğinde ağa ben buna 15 yaşındayken sağlamıştım dersin yüz yüze gelince utanırsın pişmanlık duyarsın. Yani sana Şuan müthiş gelen şey ileride müthiş gelmeyecek bunun pişmanlığı. Tabi karar senin milli olmak için illa çok büyük olmaya gerek yok ama ince eleyip sık dokunmak gerek yani başlatacağın ilişki ileride pişman olmayacağın bir ilişki olmalı. Yukarıda bir eleman var kullan at kızlar var onları bul diyor evet böyle birsey var ama sunuda söyleyeyim Türkiyede yaşıyoruz böyle olay avrupada sineye çekilebilir ama burada bu tür meseleler için birbirini vurup öldürüyor insanlar hamile kalma işi apayrı bir mesele sen iyi korunursun ama o kullan at dediğin kız başkasıyla yapar çocuğun babası sensin der kanıtlayamazsin kimseye kız seni kullanır. Yani bu tür tehlikeli boyutlarida var ama dediğim gibi en iyi ihtimalle pişmanlık yaşarsın kötü ihtimalleride cidden çok kötü

bunlar mantikli seyler degil. burasi turkiye, amerika veyahut avrupa degil hos karsilanmaz. Gecenlerde konu acmisti biri "kiz arkadasim hamile mi?" diye, bir tanidigimin arkadasi da demis hamilemiyim bilmiyorum diye. Bunlar mantiksiz, evlilik en dogrusudur. Bir kisiyi hamile birakmak cok buyuk yuktur. Kondom hamileligi kesin engellemez, delinme vs girmiyorum. Bu hamilelik olaylarinda kizin abisi babasi falan maganda cikarsa o bir yerini alir keser bir yerine yerlestirir anca kendini... neyse. Su an boyle seyler dusunmen kismi olarak normal ancak bunlar beklenmesi gereken seyler. Su ulkeyi bari ahlaki olarak koruyalim oldugunca zaten bircok kale gitti ahleken de.

Yaşım 16 öncelikle bunu bilin ki ,

Ben acaba 25 li yaşlarımda acaba beraber mutlu olabileceğim insanı bulmuş olabilir miyim yada hayallerimi başarabildim mi diye düşünürüm sen milli olacağım diyorsun . Hata yapacaksanda başka birisini o hataya sürükleme , benimde normal arkadaşça ve biraz ileriye kaçan şekilde arkadaşlıklarım oldu ama ben her zaman mesafemi koruyorum neden sen pert mal mı istersin sağlam mı sen neysen onu istemeye hakkın var . Senin karakterin senin hayat arkadaşını belirleyecek eğer uyum olmazsa boşa geçmiş bir ömür olur .

Daha çok fazla uzatırım ama ne ben yazmaya enerjim var ne kim okur şimdi uyuyup hayallerimi düşüneceğim ve annesinin kim olacağını bilmediğim hayali kızımla 12 yıl sonrasının hayalini kuracağım işte umarım azda olsa bir şey anlamışsındır

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,643
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri