- Reaksiyon skoru
- 1,173
2 senedir ergen olduğunu farzedersek yolun daha başı be sabırsızzzz25 te evlendim desem 10 yıl kim sabreder
2 senedir ergen olduğunu farzedersek yolun daha başı be sabırsızzzz25 te evlendim desem 10 yıl kim sabreder
Evlenilcek Değil Eğlenilcek Kızlar İşte Kullan At Bizde Bile VardıÖyle bir şey bulsam ben sahiplenirim niye bırakayım diye düşünürdüm
Sen millimisin bu arada reis kullanıp attınmıEvlenilcek Değil Eğlenilcek Kızlar İşte Kullan At Bizde Bile Vardı
Aga Ben 16 Yaşındayım Liseye Gitmedim Okulda Sevgili Yapmayı Düşünüyorum İnşallah Bu Sene Başlıycam Liseye 3 Ay Gittim Erkek Lisesine Düştüm BıraktımSen millimisin bu arada reis kullanıp attınmı
Bu dediğimde sadece bi örnek 30 dada olabilir belki 40 ta bile olabilir belki hiç olmaz iş evliliğe gelirse ohoho ömür boyu biçok sap kalması lazım insanların belkide tabi evet yolun başındayım kendim için demiyorum genel2 senedir ergen olduğunu farzedersek yolun daha başı be sabırsızzzz
milli olmanın yaşı bence olgun olduğunu hissettiğin ve olduğun zamandır.Öncelikle kusura bakmayın olan varmı kaç yaşında oldunuz nasıl bi duygu lütfen dalgaya almayın ciddiyim escsiz sevgililikten yola çıkarakmı olunur taktik varmı yaş 15 abiler ablalar?
Orası öyle aslında makinede büyüdüğü kadar büyüdü aslında soruda yazdıklarıma bakma öyle hiç hevesim yoktu aslında bu gece bunun hakkında önüme bi kaç şey çıktı hele erken çocukken milli olanlar falan hoşuma gitti dedim bende çocukken nasıl olurumdostum acelen ne bekler biraz makinen büyüsün ben 20 yaşındayım daha böyle bir girişimim düşüncem olmadı bekle elbet milli olursun sana ekstra bir kazancı yok sadece daha profesyonel bir iş yapmış oluyon
Senin yaşındayken bende öyleydim ilgimi çekiyordu tüm milfleri bir elden geçirmek istiyordum ama öyle değil işte zamanında yapsaydım şuan çok pişman olurdum o yüzden acele etme pişman olacağın şey yapma. Bir esprisi yok yani çocukken milli olmanın en iyisi doğru kişiyle milli olmakOrası öyle aslında makinede büyüdüğü kadar büyüdü aslında soruda yazdıklarıma bakma öyle hiç hevesim yoktu aslında bu gece bunun hakkında önüme bi kaç şey çıktı hele erken çocukken milli olanlar falan hoşuma gitti dedim bende çocukken nasıl olurum
Eyvallah herşeyi anladımda yani ne tür çok pişmanlık olurki gayet güzel olur bence olsa erken tecrübe ergenlik azgınlığınıda alır rahatlar insanSenin yaşındayken bende öyleydim ilgimi çekiyordu tüm milfleri bir elden geçirmek istiyordum ama öyle değil işte zamanında yapsaydım şuan çok pişman olurdum o yüzden acele etme pişman olacağın şey yapma. Bir esprisi yok yani çocukken milli olmanın en iyisi doğru kişiyle milli olmak
Şöyle pişmanlık şimdi kanın hızlı akıyor birisine saplamak istiyorsun ama yasin büyüdükçe olgunlaşacaksin yani zihinsel olarak daha olgun olacaksın bu bir anda olmuyor tabi o yaşlarda üstüne kata kata olgunlasiyorsun. Şuan o yaşta saplamak istediğin kişiye saplarsan olgunlastigin yaşa geldiğinde ağa ben buna 15 yaşındayken sağlamıştım dersin yüz yüze gelince utanırsın pişmanlık duyarsın. Yani sana Şuan müthiş gelen şey ileride müthiş gelmeyecek bunun pişmanlığı. Tabi karar senin milli olmak için illa çok büyük olmaya gerek yok ama ince eleyip sık dokunmak gerek yani başlatacağın ilişki ileride pişman olmayacağın bir ilişki olmalı. Yukarıda bir eleman var kullan at kızlar var onları bul diyor evet böyle birsey var ama sunuda söyleyeyim Türkiyede yaşıyoruz böyle olay avrupada sineye çekilebilir ama burada bu tür meseleler için birbirini vurup öldürüyor insanlar hamile kalma işi apayrı bir mesele sen iyi korunursun ama o kullan at dediğin kız başkasıyla yapar çocuğun babası sensin der kanıtlayamazsin kimseye kız seni kullanır. Yani bu tür tehlikeli boyutlarida var ama dediğim gibi en iyi ihtimalle pişmanlık yaşarsın kötü ihtimalleride cidden çok kötüEyvallah herşeyi anladımda yani ne tür çok pişmanlık olurki gayet güzel olur bence olsa erken tecrübe ergenlik azgınlığınıda alır rahatlar insan