Milli olmak için kaç yaş sonrası uygundur?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Alla alla knk zaten demişim hayatta bulaşmam onlara yorumunun üstünde neyse tavsiyen için eyvallahta çavuş kudurduysa nasıl aramıycaz😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru kaşar kız dolu okullar heleki lisede ama öpüşmeli falan olur diye tahmin ediyorum büyük ihtimal okadar ileri giderlermiki hele+hamile kalma korkusu falan filan
Kondom Al Uğur Kardeşim Benim

15 yaşında çocuğun düşündüğü konulara bak daha kendine bakamıyordur Allah bilir birde bir kızı hamile bıraksa ne yapacaksa
Ne diyon ya tamam çocuk olabilirim ama düşünmeminde tuhaf oldunu düşünmüyorum benim yaşımda birsürü sevgilisi olan prno izleyen ergenler var az bi yaşta değil bence öyle lise çağı üstelik zaten asıl bu yaştaki kişinin düşünmesi lazım bence 25 30 yaşında adamlar değil onlar zaten olmuştur ve kordon diye bi şey var ne hamileliği

Öncelikle kusura bakmayın olan varmı kaç yaşında oldunuz nasıl bi duygu lütfen dalgaya almayın ciddiyim escsiz sevgililikten yola çıkarakmı olunur taktik varmı yaş 15 abiler ablalar?
Bunları düşünme yaşın değil bence,oluruna bırak belki birgün sevgilin olursa onunla yaparsın,ama böyle şeyler için uğraşmak, böyle birşeyin peşinden koşmak ( yapmayı demiyorum sürekli olarak uğraşmak)insanın vizyonunu düşürür bence, dediğim gibi oluruna bırak.

Bu kadar takma kafana. Milli olsan ne olacak? Tecrübe kazanmış olursun en kötü. Onu kız arkadaşınla deneyimlemeni öneririm. Sağa sola gitme kesinlikle ve acele de etme.
Zaten yazdım onlarla hayatta işim olmaz diye 2 3 defa

Bunları düşünme yaşın değil bence,oluruna bırak belki bigun sevgilin olursa onunla yaparsın,ama böyle şeyler için uğraşmak, böyle birşeyin peşinden koşmak ( yapmayı demiyorum sürekli olarak uğraşmak)insanın vizyonunu düşürür bence, dediğim gibi oluruna bırak.
Sürekli olarak uğraşmıyorum zaten uğraşsam belki olurdum bile aklıma esti bu akşam bi video çıktı önüme buraya yazayım dedim hatta hiç uğraşmıyorum aslında

Zaten yazdım onlarla hayatta işim olmaz diye 2 3 defa

Sürekli olarak uğraşmıyorum zaten uğraşsam belki olurdum bile aklıma esti bu akşam bi video çıktı önüme buraya yazayım dedim hatta hiç uğraşmıyorum aslında
Bencede uğraşma en iyisi, yalnızca geleceğine odaklan,senin yaslarindayken sahip olduğum arkadaş çevresi (sevgili bile değil) şuandaki hayatimi etkiledi ,o yaşlarima bir bakınca keşke bunlarla uğraşacagima geleceğim için birşeyler yapsaydım diyorum,emin ol deneyimli olduğum için diyorum,dediklerimi ciddiye alıp almamak senin kararın tabi 🙂

Evlenirsen istediğin kadar olacak, sabahlara kadar.
Beline kuvvet

Kardeşim şu aşamaya gelmiş

Ekler

• 1000027536.webp
    1000027536.webp
    34.5 KB · Hit: 27
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular