Kondom Al Uğur Kardeşim BenimAlla alla knk zaten demişim hayatta bulaşmam onlara yorumunun üstünde neyse tavsiyen için eyvallahta çavuş kudurduysa nasıl aramıycaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Doğru kaşar kız dolu okullar heleki lisede ama öpüşmeli falan olur diye tahmin ediyorum büyük ihtimal okadar ileri giderlermiki hele+hamile kalma korkusu falan filan
Ne diyon ya tamam çocuk olabilirim ama düşünmeminde tuhaf oldunu düşünmüyorum benim yaşımda birsürü sevgilisi olan prno izleyen ergenler var az bi yaşta değil bence öyle lise çağı üstelik zaten asıl bu yaştaki kişinin düşünmesi lazım bence 25 30 yaşında adamlar değil onlar zaten olmuştur ve kordon diye bi şey var ne hamileliği15 yaşında çocuğun düşündüğü konulara bak daha kendine bakamıyordur Allah bilir birde bir kızı hamile bıraksa ne yapacaksa
Bunları düşünme yaşın değil bence,oluruna bırak belki birgün sevgilin olursa onunla yaparsın,ama böyle şeyler için uğraşmak, böyle birşeyin peşinden koşmak ( yapmayı demiyorum sürekli olarak uğraşmak)insanın vizyonunu düşürür bence, dediğim gibi oluruna bırak.Öncelikle kusura bakmayın olan varmı kaç yaşında oldunuz nasıl bi duygu lütfen dalgaya almayın ciddiyim escsiz sevgililikten yola çıkarakmı olunur taktik varmı yaş 15 abiler ablalar?
Zaten yazdım onlarla hayatta işim olmaz diye 2 3 defaBu kadar takma kafana. Milli olsan ne olacak? Tecrübe kazanmış olursun en kötü. Onu kız arkadaşınla deneyimlemeni öneririm. Sağa sola gitme kesinlikle ve acele de etme.
Sürekli olarak uğraşmıyorum zaten uğraşsam belki olurdum bile aklıma esti bu akşam bi video çıktı önüme buraya yazayım dedim hatta hiç uğraşmıyorum aslındaBunları düşünme yaşın değil bence,oluruna bırak belki bigun sevgilin olursa onunla yaparsın,ama böyle şeyler için uğraşmak, böyle birşeyin peşinden koşmak ( yapmayı demiyorum sürekli olarak uğraşmak)insanın vizyonunu düşürür bence, dediğim gibi oluruna bırak.
Öyle bir şey bulsam ben sahiplenirim niye bırakayım diye düşünürdümHer Sınıfta Bi İlgi Manyağı Erkek Delisi Kız Vardır Bizim Ortaokulda Bile Vardı Git Onla Sevgili Ol Kullan At
Bencede uğraşma en iyisi, yalnızca geleceğine odaklan,senin yaslarindayken sahip olduğum arkadaş çevresi (sevgili bile değil) şuandaki hayatimi etkiledi ,o yaşlarima bir bakınca keşke bunlarla uğraşacagima geleceğim için birşeyler yapsaydım diyorum,emin ol deneyimli olduğum için diyorum,dediklerimi ciddiye alıp almamak senin kararın tabiZaten yazdım onlarla hayatta işim olmaz diye 2 3 defa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sürekli olarak uğraşmıyorum zaten uğraşsam belki olurdum bile aklıma esti bu akşam bi video çıktı önüme buraya yazayım dedim hatta hiç uğraşmıyorum aslında
Bi bulaşık eldiveni parmağını kessem al sana kondom abiKondom Al Uğur Kardeşim Benim
25 te evlendim desem 10 yıl kim sabrederEvlenirsen istediğin kadar olacak, sabahlara kadar.
Beline kuvvet
Hedef:tekwando siyah kuşak erkek milli takımKardeşim şu aşamaya gelmiş
Resmi kaldır bence ihtar yiyebilirsinKardeşim şu aşamaya gelmiş