Milli olmak için kaç yaş sonrası uygundur?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

BENBİLGECANDEDE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
435
Öncelikle kusura bakmayın olan varmı kaç yaşında oldunuz nasıl bi duygu lütfen dalgaya almayın ciddiyim escsiz sevgililikten yola çıkarakmı olunur taktik varmı yaş 15 abiler ablalar?

dostum yasin buyur, universiteye gidersin, sevgilinin de gonlu ve uygun bir ortam varsa zaten olur. bunlar planlanarak degil, spontane olan seyler. pek dusunmeni onermiyorum bu konulari.

Öncelikle kusura bakmayın olan varmı kaç yaşında oldunuz nasıl bi duygu lütfen dalgaya almayın ciddiyim escsiz sevgililikten yola çıkarakmı olunur taktik varmı yaş 15 abiler ablalar?
Uğur Kardeşim Benim Sakin Ol Acelesi Var Mı Esc Gidersen Hastalık Kapabilirsin Sevgili Yap En İyisi

dostum yasin buyur, universiteye gidersin, sevgilinin de gonlu ve uygun bir ortam varsa zaten olur. bunlar planlanarak degil, spontane olan seyler. pek dusunmeni onermiyorum bu konulari.
Sende haklısın esc dışında evet doğru doğaçlamada insan isterse planlıda olabilir bence bi sevgili edinip falan hele yaşıtlarım bir sürü sevgilisi olan var ama milli oluyolarmı Allah bilir ondan düşünüyom bende

kanka hiç bişi yapmıyosun akışına bırakıyosun. esc falan sakın ha unut gitsin. saçma skm ortamlarda takılmıyosun. kendine göre birini bulana kadar kudurmuş gibi sevgili de aramıyosun. doğru kişi elbet gelecek. sonra zaten vücut seni bi şekilde götürür.

kanka hiç bişi yapmıyosun akışına bırakıyosun. esc falan sakın ha unut gitsin. saçma skm ortamlarda takılmıyosun. kendine göre birini bulana kadar kudurmuş gibi sevgili de aramıyosun. doğru kişi elbet gelecek. sonra zaten vücut seni bi şekilde götürür.
Alla alla knk zaten demişim hayatta bulaşmam onlara yorumunun üstünde neyse tavsiyen için eyvallahta çavuş kudurduysa nasıl aramıycaz😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her Sınıfta Bi İlgi Manyağı Erkek Delisi Kız Vardır Bizim Ortaokulda Bile Vardı Git Onla Sevgili Ol Kullan At
Doğru kaşar kız dolu okullar heleki lisede ama öpüşmeli falan olur diye tahmin ediyorum büyük ihtimal okadar ileri giderlermiki hele+hamile kalma korkusu falan filan

Bu kadar takma kafana. Milli olsan ne olacak? Tecrübe kazanmış olursun en kötü. Onu kız arkadaşınla deneyimlemeni öneririm. Sağa sola gitme kesinlikle ve acele de etme.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,733
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn
Geri