Tekrar bakıma gönder termal macunların değiştirilmesini talep etMerhaba Monster Tulpar T7 V20.2 laptopumu bugün öğlen bakıma götürdüm akşam pc yi kullandığımda oyunda 90 99 derecelere kadar çıkıyor ama inceleme videolarına baktığımda oyunda 70 max 75 civarı geziyor sıcaklık neden olabilir
macunlar değiştiTekrar bakıma gönder termal macunların değiştirilmesini talep et
bizzat gözümle gördüm değişirkenTekrar bakıma gönder termal macunların değiştirilmesini talep et
Soğutucu bloğu yanlış takmış olabilirler mimacunlar değişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bizzat gözümle gördüm değişirk
Bir kaç vidayı takmamışlardır tam oturmamıştır bu değerler pcye zarar vermez ama hoş değerler değil tekrar bi bakıma gönderin bence çokta yapılabilecek bir şey yoknasıl yanlış takılabilirki
kendim bi kontrol edeyimBir kaç vidayı takmamışlardır tam oturmamıştır bu değerler pcye zarar vermez ama hoş değerler değil tekrar bi bakıma gönderin bence çokta yapılabilecek bir şey yok
pc ye zarar vermiyo ama fps düşürüyoBir kaç vidayı takmamışlardır tam oturmamıştır bu değerler pcye zarar vermez ama hoş değerler değil tekrar bi bakıma gönderin bence çokta yapılabilecek bir şey yok
Hocam macunlar doğru bir şekilde sürüldüyse tek açıklaması fan ile bakır boru arası tozlar alın mamıştır veya bişey kaçmıştır başka bişi olamaznasıl yanlış takılabilirki
Kesinlikle hocamHocam macunlar doğru bir şekilde sürüldüyse tek açıklaması fan ile bakır boru arası tozlar alın mamıştır veya bişey kaçmıştır başka bişi olamaz
Olmazbloğu tekrar kaldırsam bi sorun olmaz diye düşünüyorum