Wezkez
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
- Bütçe
- 4300
4300 TL bütçem var bu monitörü almayı düşünüyorum sizce nasıl, başka monitör öneredebilirsiniz
Pek çok konuda zayıf bir monitör. Bunu alabilirsiniz:4300 TL bütçem var bu monitörü almayı düşünüyorum sizce nasıl, başka monitör öneredebilirsiniz
5ms fazla değilmi ben cs gibi rekabetçi oyunlar oynayacağımPek çok konuda zayıf bir monitör. Bunu alabilirsiniz:
Rehber: KTC (KEY TO COMBAT) Marka monitör alınır mı?
KTC Technology hakkında bilgilendirme KTC Technology Co., Ltd, 1995 yılında Shenzhen Çin'de gelişmiş bir ekran üreticisi ve tüketici elektroniği şirketi olarak kuruldu. Müşteriler için derinlemesine özelleştirilmiş, farklı tablet ekran ürünleri ve dünya için Çin akıllı üretim çözümleri...www.technopat.net
Hocam 1 ms, 0.3 ms yazan monitörler gerçekten o değeri vermiyor ki. 0.3 ms yazıp 10 ms+ veren monitörler var. Hileli ortamlarda sadece bir yerde verdiği gecikme değerini yazıyorlar öyle 1 ms, 0.3 ms oluyor. Bu monitör ortalama olarak 3.5 ms veriyor gayet iyi.5ms fazla değilmi ben cs gibi rekabetçi oyunlar oynayacağım
lenovo r24e diye bir monitörde öneriyorlar sizce o nasıl ?Hocam 1 ms, 0.3 ms yazan monitörler gerçekten o değeri vermiyor ki. 0.3 ms yazıp 10 ms+ veren monitörler var. Hileli ortamlarda sadece bir yerde verdiği gecikme değerini yazıyorlar öyle 1 ms, 0.3 ms oluyor. Bu monitör ortalama olarak 3.5 ms veriyor gayet iyi.
Renk gamutu üst seviye, pivot var ama kontrastı düşük ve parlaklığı çöp.lenovo r24e diye bir monitörde öneriyorlar sizce o nasıl ?