SONU OLMAYAN FC 25 KARİYER MODU GİBİ KENDİ HİKAYEMİ YAPABİLECEĞİM OYUNLAR

Reaksiyon skoru
12
başlıkta da yazdığım gibi spor türünde olmasına gerek yok fc 25 kariyer modu gibi sonu gelmeyecek oyunlar arıyorum malum oyun fiyatları çok pahalı elimde 2-3 sonu gelmeyen hikayemi yazıp yazıp oynayabileceğim oyun bulursam güzel olur

Football Manager :)

Sadece futbol oyunu bakıyorsan bulman zor hatta imkansız tür olarak bakıyorsan BeamNG işini görür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaza senaryoları fren testi videoları gibi cart curt

Sadece futbol oyunu bakıyorsan bulman zor hatta imkansız tür olarak bakıyorsan BeamNG işini görür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaza senaryoları fren testi videoları gibi cart curt
sadece futbolda bakmıyorum spor oyunu olmasına gerek yok her türden tavsiye bekliyorum

sadece futbolda bakmıyorum spor oyunu olmasına gerek yok her türden tavsiye bekliyorum
Hikayeli oyunların akışını kendine göre şekillendirebilirsin detroit become human rdr gibi oyunlarda işini görür

Rdr 2 yi 2 kere bitirdim 127 saat oynadım Detroiti de bitirdim
Baldur's Gate 3 e insanlar çok rahat 300-400 saat gömebiliyor. Her oynayışında yeni şeyler karşına çıkar, farklı şeyler görürsün, farklı seçenekler seçersin hikayenin akışını kontrol edersin ve yaptığın seçimlere göre sonlar gelir.
Elden Ring de çok uzun süre oynayabileceğin oyunlardan, oyunu bitirdikten sonra NG+1 diye bir seçenek sunuyor, aynı karakterle, karakter seviyen, itemların falan herşeyle baştan oynuyosun ve karşına gelen enemyler güçleniyor, sonra NG+2 falan diye sonu yok bunun da :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,824
Üyeler
184,985
Son üye
MeHTML
Geri