Çözüldü✓ Kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

mert7

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
7500
rampage drop plus kullanıyorum kabloludan sıkıldığım için kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum. Bir süredir araştırıyorum
fakat bu kulaklıklar arasında kaldım kullanacağım alanlar daha çok müzik - dizi - film ve oyun için hangisini önerirsiniz.

şuan aklıma yatan cloud 3 wireless var ama kumaş ped olsun istiyorum bunun haricinde sizin öneriniz ne olur.

rampage drop plus kullanıyorum kabloludan sıkıldığım için kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum. Bir süredir araştırıyorum
fakat bu kulaklıklar arasında kaldım kullanacağım alanlar daha çok müzik - dizi - film ve oyun için hangisini önerirsiniz.

şuan aklıma yatan cloud 3 wireless var ama kumaş ped olsun istiyorum bunun haricinde sizin öneriniz ne olur.
hocam 6 aydır kullanıyorum c3 wireless memnunum her şeyinden kafada rahat 1buçuk hafta gidiyor şarjı mikrofonu gayet yeterli vs tek beni tatmin etmeyen ses kalitesi oldu özel ayar yaptım dolby üzerinden ayrı bir program forumdaki arkadaşlarada önermiştim kendi ayarımdan sonra memnun kaldım stok hali ben sarmadı

Ben de almayı planlıyorum konuyu takipteyim

hocam 6 aydır kullanıyorum c3 wireless memnunum her şeyinden kafada rahat 1buçuk hafta gidiyor şarjı mikrofonu gayet yeterli vs tek beni tatmin etmeyen ses kalitesi oldu özel ayar yaptım dolby üzerinden ayrı bir program forumdaki arkadaşlarada önermiştim kendi ayarımdan sonra memnun kaldım stok hali ben sarmadı
Hocam bu ses programı dediğiniz dolby bide dts unbound var bu uygulamalar kulaklığın orijinal ses programları mı ve kullandıysanız ikisinin arasında fark var mı hangisi iyi

Hocam bu ses programı dediğiniz dolby bide dts unbound var bu uygulamalar kulaklığın orijinal ses programları mı ve kullandıysanız ikisinin arasında fark var mı hangisi iyi
hayır hocam dolby ayrı bir program hyperx ten bağımsız ama çok popüler ve kaliteli bir programdır dts x ve dts headphone bu ikisi c3 ün ses modları gibi bir şey yani bunlar dts unbound programında ama dts x i tam anlamadım ama hoşuma gitmedi headphone da fps oyunlarında ateş seslerinin falan nereden geldiğini gerçekten güzel ayrt ettiriyor ama ses kalitesini sanki 10 liralık telefon kulaklığı kullanıyormuş gibi bir seviyeye indiriyor o yüzden onu da sevemedim bende dolby kurup oradan özel ayar yaptım profilimde paylaştım ss ini onu kullanıyorum bu ayarları bulamasaydım iade edebilirdim çünkü 5k verdiğiim bir kulaklığın ses kalitesi kötü ise olmazdı

Nova 5 ve 7 arasında nova 7 malzeme kalitesi daha iyi onun haricinde mic, pil, ve ağırlık olarak nova 5 daha önde. Nova 5 i telefon uygulaması üzerinden kontrol edebiliyorsunuz.malzeme kalitesi biraz iyi olsun dersen nova 7x alabilirsin 6250₺ şuan normal nova 7 ile hiçbir farkı yok 7x Xbox ile uyumlu olduğu için öyle bilgisayarda da kullanabilirsin, nova 7x nova 7 ye göre daha ucuz şuan. Sadece FPS oyunu oynamıyoran daha çok genel kullanım nova 5 alabilirsin. beyaz rengi 5.3k şuan. Siyah modelinin fiyat düşerse onu almayı düşünüyorum. Alternatif olarak Asus rog pelta bakılabilir. Bende iki gündür baya araştırıyorum.

Son düzenleme:
evet karar verdim ve hyperx cloud 3 wireless aldım şuan kullanıyorum alışmaya çalışıyorum fakat kulaklığın normal sesi bana az geldi fxsound diye bir uygulama var onla idare ediyorum onun haricinde dolby uygulaması ücretli alsam faydasını görür müyüm kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim. kulaklığın mikrofonu için nasıl bir ayar yapmalıyım odamda vantilatör var onun sesini bile alıyor yardımcı olursanız sevinirim

Geri