mert7
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 7500
rampage drop plus kullanıyorum kabloludan sıkıldığım için kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum. Bir süredir araştırıyorum
fakat bu kulaklıklar arasında kaldım kullanacağım alanlar daha çok müzik - dizi - film ve oyun için hangisini önerirsiniz.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
şuan aklıma yatan cloud 3 wireless var ama kumaş ped olsun istiyorum bunun haricinde sizin öneriniz ne olur.
fakat bu kulaklıklar arasında kaldım kullanacağım alanlar daha çok müzik - dizi - film ve oyun için hangisini önerirsiniz.
HyperX Cloud III Gaming Wireless Headset DTS X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 77Z45AA - Fiyatı, Yorumları
HyperX Cloud III Gaming Wireless Headset DTS X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 77Z45AA yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com

HyperX Cloud III Gaming Wireless Headset DTS X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 77Z45AA - Fiyatı, Yorumları
HyperX Cloud III Gaming Wireless Headset DTS X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 77Z45AA yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless Siyah Gaming (Oyuncu) Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless Siyah Gaming (Oyuncu) Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com

SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless Siyah Gaming (Oyuncu) Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless Siyah Gaming (Oyuncu) Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless ve Bluetooth Kablosuz Oyuncu Kulaklığı - Siyah - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless ve Bluetooth Kablosuz Oyuncu Kulaklığı - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

SteelSeries Arctis 7 Plus Beyaz Multi-platform Wireless Kablosuz 7.1 Usb-c Gaming Oyuncu Kulaklık - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Arctis 7 Plus Beyaz Multi-platform Wireless Kablosuz 7.1 Usb-c Gaming Oyuncu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
şuan aklıma yatan cloud 3 wireless var ama kumaş ped olsun istiyorum bunun haricinde sizin öneriniz ne olur.