❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Başka klavyem yok. Rog vardı sattım.
İmha edersem yenisini 1 ay beklicem. Bu süreçte klavye almam lazım olacak.
Yeni gelenin de bozulma ohtimali var.
Diyelim gümrük çıktı 700 odedim o da bozuk. Bunla uğraşmam markadan da soğudum.
Adamlara yazdim böyle yapmadan yollar mısınız dedim cevap bekliyorum.
Eğer yanıtları olumsuz olacak ise 10 dolar iade alıp bunu da satarım ucuza.
Yeni gelenin sorunsuz olacağını bilsem ugrasirdim.
Ben konuştum 10 dolar iade artık yapmıyoruz diyorlar. Sadece store credit olarak verebiliriz diyor bana.

Son düzenleme:
Ya o da bozuk gelirse?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşte sorun imha istemeleri. Şuan yedek klavye yok.
Eskiyi imha istemeseler kullanicam da.
Üstad space bozuk gelmez en azından öyle düşün

imhayı yolladım valla suya sokup sonrasında kurulayıp switchleri denedim çalışıyolar klavye tamamen gitti tabi açılma falan yok

imhayı yolladım valla suya sokup sonrasında kurulayıp switchleri denedim çalışıyolar klavye tamamen gitti tabi açılma falan yok
bataryayı çıkarıp imha ettiniz değilmi sonra uçmayın :DDD

Benim şarj çok hızlı bitiyor tuşlarda sorun yok da nasıl yapıcaz bu şarj işini kablolu klavyeye döndü alet

Şu ekrandaki kayan helloepomaker yazısını başka yapamıyor muyuz ? O şekilde başka kayan bi yazı istiyorum

Arada benim tuşlar bozuluyor yani neden yapıyor anlamadım
Mesela az önce enter tuşu gitti switch'i sök tak yaptım düzeldi
Tab gidiyor arada tab'ıda sök tak yapıyorum ya da sürekli basıp basıp duruyorum düzeliyor

Az önce kablosuzdayken tuşlar çalışmadı mesela şarjı mı bitti dedim ama tuşların ışığı gitti ekranın ışığı duruyordu

Tab gidiyor arada tab'ıda sök tak yapıyorum ya da sürekli basıp basıp duruyorum düzeliyor

Az önce kablosuzdayken tuşlar çalışmadı mesela şarjı mı bitti dedim ama tuşların ışığı gitti ekranın ışığı duruyordu
bende de başta bu şekil oldu tuşlar gidip geliyordu ekran yanmasına rağmen sonra bir tuş gitmeye başladı onu düzelttim diğeri gitti böyle böyle derken en sonunda alt taraf komple basmamaya başladı içini açtım switch pinlerinin oturduğu bölüm kopmuş kendi kendine zaten hafif kürdan ile pinlerin oturacağı bölüme delik açmaya çalışırsanız çok kolay kaydığını sabit olmadığını görürsünüz büyük ihtimal temassızlık yapıyor

Benim "w" tuşum böyleydi şu an hiç çalışmıyor

bende de başta bu şekil oldu tuşlar gidip geliyordu ekran yanmasına rağmen sonra bir tuş gitmeye başladı onu düzelttim diğeri gitti böyle böyle derken en sonunda alt taraf komple basmamaya başladı içini açtım switch pinlerinin oturduğu bölüm kopmuş kendi kendine zaten hafif kürdan ile pinlerin oturacağı bölüme delik açmaya çalışırsanız çok kolay kaydığını sabit olmadığını görürsünüz büyük ihtimal temassızlık yapıyor
Ap ayrı yerler ama yani biri enter biri tab tuşu
Benim "w" tuşum böyleydi şu an hiç çalışmıyor
Umarım öyle bir problem yaşamam

benim de klavye dün geldi geldiği an hiçbir problem yoktu bütün tuşlar basıyordu çok kullanmadığım için farketmemiş de olabilirim. Dün gece denedim ı tuşu biraz zor çalışıyor 0 sıfır tuşu da bazen basıyor bazen basmıyor şuan yazıyı yazarken klavyenin bağlantısı 3 kez koptu şey farkettim 2.4ghz dongle çok hassas laptopun fazla kablo taktığım kısma takınca böyle oldu. Bir de spacenin solundaki alt tuşu şuan hiç çalışmıyor dün çalışıyordu. Led ekran şarj gösteren ekran yaptığımda birkaç saniyede %1 şarj gidiyor garip. Klavyeyi %100 yaptım dün kapadım kutuya koydum bugün açtım %90 şarjı. Ve şuan bu yazıyı yazarken yine bir şey farkettim. Bazen çalışıp bazen çalışmayan tuşlarınıza çok yavaşça bastığınızda basıyor. Mesela benim I ile 0 şuan bazen basıyor bazen basmıyor, yavaşça 1-2 defa bastığımda algılıyor çok garip.

Yapmayacağım.
hocam klavyenin kutu içeriğinde neler vardı sizin

Geri