İmha olayını hala anlamadım.
Bana test yapmam için site link verdiler. Klavyeyi videoya çek test yap diye. Bende boşluk tuşuna onlarca kez bastım ve çalışmadığını kanitladim.
Zaten bu videodan dolayı bana inandıkları için yenisini gönderelim dediler. Eskinin bozuk olduğu da belli.
Yav bunu satsam ne satmasam ne zaten bozuk klavye.
Ben beklemek zorunda mıyım 1 ay? Hadi bekledim yeni gelenin bozulmayacaginin garantisi var mı?
Ben bu klavyeye 1500₺ verdim. E şimdi mecbur bunu imha edersem 500e falan membran bu klavye almam lazım. Oldu sana 2 bin. Yine gift falan yazsalar dahi vergi çıkabilir. Kaç defa gördük bunu. 700'de vergi çıksa toplam ne yapar toplam 2700₺.
Zaten Gaminggen den iyzico ve Parolapara falan derken 4bin liralık klavye 3 bine alınıyor. Hem de muhatabın da var.
Yazdım epomaker'a imha etmeden yollar mısınız diye.
Eğer olumsuz olursa 10$ iade verelim diyorlar. Onu alır Gaming gen den yeni klavye alırım.
Hayır kaç gündür oyunlardan zevk alamıyorum. BF1 oynuyorum ölünce boşluk ile doğuluyor dogamadim. Rematch'de kaleciyle kurtarış boşlukla ve oyunda başka tuşa atama yok. R6 giriyorum ip atma boşluk. CS reka giriyorum hiçbir yerden ziplayamiyorum.