❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

imhayı nasıl yapacaksın hocam bendende imha isteyecekler buyuk ihtimal suya mı sokmak gerek yoksa direkt parcalamak mi lazim en azindan keycapsleri falan kullanirim
Yapmayacağım.

1753565348334.webp

arkadaşlar gğncelleyeim mi

Değişim nasıl alacaksınız hocam
Başka klavyem yok. Rog vardı sattım.
İmha edersem yenisini 1 ay beklicem. Bu süreçte klavye almam lazım olacak.
Yeni gelenin de bozulma ohtimali var.
Diyelim gümrük çıktı 700 odedim o da bozuk. Bunla uğraşmam markadan da soğudum.
Adamlara yazdim böyle yapmadan yollar mısınız dedim cevap bekliyorum.
Eğer yanıtları olumsuz olacak ise 10 dolar iade alıp bunu da satarım ucuza.
Yeni gelenin sorunsuz olacağını bilsem ugrasirdim.

Başka klavyem yok. Rog vardı sattım.
İmha edersem yenisini 1 ay beklicem. Bu süreçte klavye almam lazım olacak.
Yeni gelenin de bozulma ohtimali var.
Diyelim gümrük çıktı 700 odedim o da bozuk. Bunla uğraşmam markadan da soğudum.
Adamlara yazdim böyle yapmadan yollar mısınız dedim cevap bekliyorum.
Eğer yanıtları olumsuz olacak ise 10 dolar iade alıp bunu da satarım ucuza.
Yeni gelenin sorunsuz olacağını bilsem ugrasirdim.
ben şahsen mecbur bu kumari oynayacagim cunku calismayan cok tus var 1 tus olsa neyse

ben şahsen mecbur bu kumari oynayacagim cunku calismayan cok tus var 1 tus olsa neyse
Yok boşluk tuşu da çok önemli.
Ne foruma yazı yazılıyor ne oyunlardan zevk aliyorum. Ama yenisini adamlara karşı güvencim kalmadı. Kaç kişide böyle sorun var.
Böyle hatalar olsun hadi 100 klavyede 10 tane de. Sorun yaşayan insan daha fazla olur mu?

Yok boşluk tuşu da çok önemli.
Ne foruma yazı yazılıyor ne oyunlardan zevk aliyorum. Ama yenisini adamlara karşı güvencim kalmadı. Kaç kişide böyle sorun var.
Böyle hatalar olsun hadi 100 klavyede 10 tane de. Sorun yaşayan insan daha fazla olur mu?
Üstad şahsi fikrim göndermen gerektiği yönünde boşluk tuşu hiç hafife alınmayacak bir tuş gönder bekle derim ben şahsi fikrim yani ulaşmamasının nedeni yunexpress'ten ötürüydü yanwen ile zaten bunu hediye gibi ya da 1 dolar niteliğinde gönderecekleri için hiç bir meblağ ödemezsin

Üstad şahsi fikrim göndermen gerektiği yönünde boşluk tuşu hiç hafife alınmayacak bir tuş gönder bekle derim ben şahsi fikrim yani ulaşmamasının nedeni yunexpress'ten ötürüydü yanwen ile zaten bunu hediye gibi ya da 1 dolar niteliğinde gönderecekleri için hiç bir meblağ ödemezsin
Ya o da bozuk gelirse?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşte sorun imha istemeleri. Şuan yedek klavye yok.
Eskiyi imha istemeseler kullanicam da.

İmha olayını hala anlamadım.
Bana test yapmam için site link verdiler. Klavyeyi videoya çek test yap diye. Bende boşluk tuşuna onlarca kez bastım ve çalışmadığını kanitladim.
Zaten bu videodan dolayı bana inandıkları için yenisini gönderelim dediler. Eskinin bozuk olduğu da belli.
Yav bunu satsam ne satmasam ne zaten bozuk klavye.
Ben beklemek zorunda mıyım 1 ay? Hadi bekledim yeni gelenin bozulmayacaginin garantisi var mı?
Ben bu klavyeye 1500₺ verdim. E şimdi mecbur bunu imha edersem 500e falan membran bu klavye almam lazım. Oldu sana 2 bin. Yine gift falan yazsalar dahi vergi çıkabilir. Kaç defa gördük bunu. 700'de vergi çıksa toplam ne yapar toplam 2700₺.
Zaten Gaminggen den iyzico ve Parolapara falan derken 4bin liralık klavye 3 bine alınıyor. Hem de muhatabın da var.
Yazdım epomaker'a imha etmeden yollar mısınız diye.
Eğer olumsuz olursa 10$ iade verelim diyorlar. Onu alır Gaming gen den yeni klavye alırım.
Hayır kaç gündür oyunlardan zevk alamıyorum. BF1 oynuyorum ölünce boşluk ile doğuluyor dogamadim. Rematch'de kaleciyle kurtarış boşlukla ve oyunda başka tuşa atama yok. R6 giriyorum ip atma boşluk. CS reka giriyorum hiçbir yerden ziplayamiyorum.

İmha olayını hala anlamadım.
Bana test yapmam için site link verdiler. Klavyeyi videoya çek test yap diye. Bende boşluk tuşuna onlarca kez bastım ve çalışmadığını kanitladim.
Zaten bu videodan dolayı bana inandıkları için yenisini gönderelim dediler. Eskinin bozuk olduğu da belli.
Yav bunu satsam ne satmasam ne zaten bozuk klavye.
Ben beklemek zorunda mıyım 1 ay? Hadi bekledim yeni gelenin bozulmayacaginin garantisi var mı?
Ben bu klavyeye 1500₺ verdim. E şimdi mecbur bunu imha edersem 500e falan membran bu klavye almam lazım. Oldu sana 2 bin. Yine gift falan yazsalar dahi vergi çıkabilir. Kaç defa gördük bunu. 700'de vergi çıksa toplam ne yapar toplam 2700₺.
Zaten Gaminggen den iyzico ve Parolapara falan derken 4bin liralık klavye 3 bine alınıyor. Hem de muhatabın da var.
Yazdım epomaker'a imha etmeden yollar mısınız diye.
Eğer olumsuz olursa 10$ iade verelim diyorlar. Onu alır Gaming gen den yeni klavye alırım.
Hayır kaç gündür oyunlardan zevk alamıyorum. BF1 oynuyorum ölünce boşluk ile doğuluyor dogamadim. Rematch'de kaleciyle kurtarış boşlukla ve oyunda başka tuşa atama yok. R6 giriyorum ip atma boşluk. CS reka giriyorum hiçbir yerden ziplayamiyorum.
yani vergi çıkacağını ben de düşünmüyorum ayrıca yunexpress faciası yaşanmayacağı için büyük ihtimal daha hızlı ulaşır elime bu da sorunlu çıkarsa imha edip para iadesi isterim 10 dolar almak mantıksız geliyor bana hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,595
Üyeler
185,290
Son üye
senin gibi forum olmaz
Geri