❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Beyler ne tarz gifler koymalıyız her gif düzgün durmuyor sanırım

evet arkadaşlar benim klavyede geldi. henüz uygulamasını kurmadım ama sıkıntı yok gibi. tüm ledler yanıyor. geldiğinde ampül resminin plakası çıkmış 3 tane tuş çıkmıştı. geri taktım. no problema . klavye de güzel gibi. ampüle basınca ekranı değişiyor. hangi harfa bastığında onun ekranda görükmesi güzelmiş.

Millet ekran fotoğraf olarak her şeyi düzgün gösteriyor ama animasyon gifli bir şey yüklediğimde ve uygulaya bastığımda rastgele renkler gösteriyor saçma sapan ne yapılabilir

Arkadaşlar şöyle bir problem fark ettim normalde çalışıyor diye hatırlıyordum ama tab tuşu şu anda çalışmıyor switch'i sök tak yaptım ama bir işe yaramadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tab'ı hafiften bastırdım böyle temassızlık yaptı böyle git gelli sürekli basıp basıp durdum düzeldi şu an ama gider mi tekrardan bilmiyorum yazılımsal olabilir mi yoksa PCB kaynaklı mıdır

Son düzenleme:
Klavyemden boşluk tuşu neredeyse hiç çalışmıyor artık. Epomaker eskiyi imha et yenisini yollayalim dedi.
Ama ya yenisi de bozuk gelirse veya gümrüğe takılırsa komple klavyesiz kalırsam diye korkuyorum.
Gümrük sorunu çözüldü mü?
Epomaker'dan yeni klavye istesem gümrükten geçer mi veya vergi çıkar mı?

Klavyemden boşluk tuşu neredeyse hiç çalışmıyor artık. Epomaker eskiyi imha et yenisini yollayalim dedi.
Ama ya yenisi de bozuk gelirse veya gümrüğe takılırsa komple klavyesiz kalırsam diye korkuyorum.
gecer yanwenle yollat

imhayı nasıl yapacaksın hocam bendende imha isteyecekler buyuk ihtimal suya mı sokmak gerek yoksa direkt parcalamak mi lazim en azindan keycapsleri falan kullanirim

Geri