❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

benim de klavye dün geldi geldiği an hiçbir problem yoktu bütün tuşlar basıyordu çok kullanmadığım için farketmemiş de olabilirim. Dün gece denedim ı tuşu biraz zor çalışıyor 0 sıfır tuşu da bazen basıyor bazen basmıyor şuan yazıyı yazarken klavyenin bağlantısı 3 kez koptu şey farkettim 2.4ghz dongle çok hassas laptopun fazla kablo taktığım kısma takınca böyle oldu. Bir de spacenin solundaki alt tuşu şuan hiç çalışmıyor dün çalışıyordu. Led ekran şarj gösteren ekran yaptığımda birkaç saniyede %1 şarj gidiyor garip. Klavyeyi %100 yaptım dün kapadım kutuya koydum bugün açtım %90 şarjı. Ve şuan bu yazıyı yazarken yine bir şey farkettim. Bazen çalışıp bazen çalışmayan tuşlarınıza çok yavaşça bastığınızda basıyor. Mesela benim I ile 0 şuan bazen basıyor bazen basmıyor, yavaşça 1-2 defa bastığımda algılıyor çok garip.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam klavyenin kutu içeriğinde neler vardı sizin
Kablo ve bir poşet içinde 5-6 tane keycaps.
Yedek switch çıkmadı.

Bende ekstra keycapsler yoktu kablo ve keycap switch puller çıktı :D bu adamlar harbiden ne kadar sorunlu sıkıntılı eksik ürün varsa bize yollamışlar
Siyah modelde keycaps yok.

benim de klavye dün geldi geldiği an hiçbir problem yoktu bütün tuşlar basıyordu çok kullanmadığım için farketmemiş de olabilirim. Dün gece denedim ı tuşu biraz zor çalışıyor 0 sıfır tuşu da bazen basıyor bazen basmıyor şuan yazıyı yazarken klavyenin bağlantısı 3 kez koptu şey farkettim 2.4ghz dongle çok hassas laptopun fazla kablo taktığım kısma takınca böyle oldu. Bir de spacenin solundaki alt tuşu şuan hiç çalışmıyor dün çalışıyordu. Led ekran şarj gösteren ekran yaptığımda birkaç saniyede %1 şarj gidiyor garip. Klavyeyi %100 yaptım dün kapadım kutuya koydum bugün açtım %90 şarjı. Ve şuan bu yazıyı yazarken yine bir şey farkettim. Bazen çalışıp bazen çalışmayan tuşlarınıza çok yavaşça bastığınızda basıyor. Mesela benim I ile 0 şuan bazen basıyor bazen basmıyor, yavaşça 1-2 defa bastığımda algılıyor çok garip.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam klavyenin kutu içeriğinde neler vardı sizin
dediğim şeyler sizde işe yarıyor mu yavaş basma olayı?

Switch'te yoktu bende sadece kablo ve keycap çıkartmak için aparat

Basmayan tuşlardaki sorunun, switch pinlerinin soketle tam temas etmemesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Soğuk lehim ihtimaline karşı PCB üzerindeki lehimleri tazeledim ancak herhangi bir düzelme olmadı. Ancak switch yuvasıyla oynayınca düzeldi şimdilik çalışıyor gibi.

Arkadaşlar bu klavye 10000 mah degimiydi 30 saniyede 1 şarj yiyor XD
Gerçekten ilginç bir ürün
benim klavyemde bir saatlik kullanımda %11 şarjı azaldı. Ekranda saat açıktı ışık sarıda sabitti.

bende sol yön ile ö tuşları basmıyor çok sıkıntı olmamıştı ama bugün de ekran gitti. ne yaptıysam geri getiremedim.

Geri