❌İndirim Bitti! COSORI 5.5 L Yağsız Fritöz / Airfryer (1.297 TL Amazon)

Bence on numara ürün. Örneğin belirli porsiyonda köfte, patates vb. şeyler yaparken fırında önce ısınma süresi vs. derken uzunca beklemek yerine airfryerde kısa sürede işinizi hallediyorsunuz. Donmuş hazır patatesi 16-17 dk.(195 derece), 30 g halinde köfteyi 205 derecede 7 dakika civarında pişiriyorum. On numara da oluyor, suyunu çok salmadan pişiyor. Ekmeğin çeşidine göre 1-2 dakikada hemen ısıtıyorum çıtır çıtır oluyor. Bence fiyatına göre performansı çok iyi tavsiye ederim.

Ürün gelsin bütün tavuk yapacam. Benim gibi özellikle Gym'den çıkmayan bir tipseniz tam sizlik. At tavuğu sulu sulu pilavla ye. Videolara baktım da acayip sulu tavuk pişiriyor en sevdiğim.

bu tür raf öneririm altı üstü aynı anda oluyor
Bunlar tam çöp hocam ya. ben aldım çok yukarı ızgaraya yaklaştırdıgı için yanıyor. Ek olarak ekmek vb şeyleri koyarsanız da aşağıdan gelen hava yukardakı ızgaraya yapıştırıyor :D benım ekmek kömür olmustu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ben çok öncelerden philips almıştım. Akılsız herifler üst ızgaraya bir koruma vs yapmamışlar. Ne pişirsek yağı vs oraya sıçrıyordu. Çıakrtılabilir veya ulaşılabilir olmadığı için temizlemesi imkansızdı. Bunda öyle bir sorun var mıdır ? Üstteki ızgaraya yağ fln sıçrıyor mu ?

Bunlar tam çöp hocam ya. ben aldım çok yukarı ızgaraya yaklaştırdıgı için yanıyor. Ek olarak ekmek vb şeyleri koyarsanız da aşağıdan gelen hava yukardakı ızgaraya yapıştırıyor :D benım ekmek kömür olmustu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ben çok öncelerden philips almıştım. Akılsız herifler üst ızgaraya bir koruma vs yapmamışlar. Ne pişirsek yağı vs oraya sıçrıyordu. Çıakrtılabilir veya ulaşılabilir olmadığı için temizlemesi imkansızdı. Bunda öyle bir sorun var mıdır ? Üstteki ızgaraya yağ fln sıçrıyor mu ?

Knk sirkeli su koyup ısıtıp yumuşatıp diş fırçası ve kulak çöpü ile girişmek lazım büyük ihtimal de yüksek ısı olduğu için bakteri oluşma gibi bir durum olacağını zannetmiyorum çünkü hastanede sürekli ameliyathane de kullanılan cerrahi alet ve çarşaflarda fırınlanarak dezenfekte ediliyor.

Knk sirkeli su koyup ısıtıp yumuşatıp diş fırçası ve kulak çöpü ile girişmek lazım büyük ihtimal de yüksek ısı olduğu için bakteri oluşma gibi bir durum olacağını zannetmiyorum çünkü hastanede sürekli ameliyathane de kullanılan cerrahi alet ve çarşaflarda fırınlanarak dezenfekte ediliyor.
Valla hocam sirke, fırca fln çok mumkun gelmıyor ama denerim tekrar. philipsin bu mdelinde kesinlikle mühendislik hatası var. Çoğu kişi dile getirmiş. Peki bu cosori'de de benzer bir yapı mı var ? Yoksa üst kapalı mı ? Ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum.

Edit : bunda da aynı resistans yapısı var ama en azından daha ulaşılabilir görünüyor. Philips tam bir işkence.

Son düzenleme:
Bu tarz cihazları sökmeden temizleyemezsiniz. Zaten o yapışan yağ kolay çıkmıyor.
Bende dandik eski bi fritöz vardı bunu aldım, onu da atarım.

temizlemenize gerek var mı ızgarayı? Oraya sıçrayan her şey yanacak zaten. Piroliz ile kendi kendini temizleyecek.

Valla hocam sirke, fırca fln çok mumkun gelmıyor ama denerim tekrar. philipsin bu mdelinde kesinlikle mühendislik hatası var. Çoğu kişi dile getirmiş. Peki bu cosori'de de benzer bir yapı mı var ? Yoksa üst kapalı mı ? Ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum.

Edit : bunda da aynı resistans yapısı var ama en azından daha ulaşılabilir görünüyor. Philips tam bir işkence.
O ısınma çubukları vidayla sökülmüyor mu acaba, tam göremedim ama sökülebilse epey kolay olur temizlemesi.

Ürün elime ulaştı fakat sağ alt kısmının plastiği kırılmış değişim talebi oluşturdum :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,880
Üyeler
183,178
Son üye
ensr
Geri