- Konu Sahibi Konu Sahibi
Oturum aça bastığımda biraz bekleyin yazısı geliyor dönüyor sonra oturum aç yazısı tekrardan çıkıyor daha sonra oturum aç yazısına bastığımda algılamıyor galibaEvet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet.
Oturum aça bastığımda biraz bekleyin yazısı geliyor dönüyor sonra oturum aç yazısı tekrardan çıkıyor daha sonra oturum aç yazısına bastığımda algılamıyor galibaEvet.
Evet.
kasanın kapağı kolay açılıyorsa ssd çıkar tak en garantisi o. düzelmez ise format atOturum aça bastığımda biraz bekleyin yazısı geliyor dönüyor sonra oturum aç yazısı tekrardan çıkıyor daha sonra oturum aç yazısına bastığımda algılamıyor galiba
Ssd ilemi alakalıkasanın kapağı kolay açılıyorsa ssd çıkar tak en garantisi o. düzelmez ise format at
bi dene yoksa bütün yöntemleri denedin. ama biosu yapamadın sankiSsd ilemi alakalı
Girdim ama ne yapacağımı bilmiyorumbi dene yoksa bütün yöntemleri denedin. ama biosu yapamadın sanki
Allah yardımcın olsunGirdim ama ne yapacağımı bilmiyorum
Buradan gelişmiş onarım seçeneklerinden devam etmeliydin.Oturum aça bastığımda biraz bekleyin yazısı geliyor dönüyor sonra oturum aç yazısı tekrardan çıkıyor daha sonra oturum aç yazısına bastığımda algılamıyor galiba
Onda ne oluyorBuradan gelişmiş onarım seçeneklerinden devam etmeliydin.
Yeniden kurulum yap en iyisi. Başka bir şey ile uğraşma. Daha fazla bozarsın.
Onarım seçenekleri.Onda ne oluyor
Pc sıfırlanıyormuOnarım seçenekleri.
Seçeneğe göre evet. Tam kurtarma seçersen yeni kuruluma geçer.Pc sıfırlanıyormu