Marginale
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,102
İşlemci ne en önemlisi buTermal macun alıcağım ilk seçimim arctic mx-4 oldu yeterli bir termal macunmudur yoksa yetersizmi. Bazılarından yetersiz cevabı aldımda
İşlemci ne en önemlisi buTermal macun alıcağım ilk seçimim arctic mx-4 oldu yeterli bir termal macunmudur yoksa yetersizmi. Bazılarından yetersiz cevabı aldımda
Ryzen 5 5600İşlemci ne en önemlisi bu
Ekran kartı nedir?Ryzen 5 5600
Mx-6 yeterli daha üstünü de alsan olur ama daha pahalısına gerek yok benceRyzen 5 5600
Asus 3060 ti dualEkran kartı nedir?
80 derece falan görmüyorsa çok da gerek yok bence ama ekran kartının macununu da yenileyim dersen o da mantıklı.Asus 3060 ti dual
Ekran kartı ciddi manada fazla ısınıyo garantiye yolamayada üşeniyom açıkcası ondan onada el atmak lazım muhtemelen.80 derece falan görmüyorsa çok da gerek yok bence ama ekran kartının macununu da yenileyim dersen o da mantıklı.
Garantisi Devam Ediyorsa Sevisin Yapması Daha İyi Olur .Peki benim ekran kartım uzun süredir oyunlarda yük altında 70 dereceyi rahatça geçiyo garantisinin bitmesine daha 1 yıl var hazır onunda termal macununu değiştirmelimiyim.
Garanti süreci çok uzun sürüyo ya sorun ordaGarantisi Devam Ediyorsa Sevisin Yapması Daha İyi Olur .
MX-6 İyi Ama Aynı Fiyat Seviyelerinde Bu Daha İyi MX-6 Sadece Gramaj Olarak İyi Kalır .Mx-6 yeterli daha üstünü de alsan olur ama daha pahalısına gerek yok bence
Vatan'a Götür Daha Kaliteli Bakım Yaparlar , Çevre Bilgisayarcılardan İyidir .Garanti süreci çok uzun sürüyo ya sorun orda
Yanlış baktım o zaman bilgim yok pek dediğim gibi.NT-H1 mi bozuluyormuş. Kaynak nedir? Benim bildiğim Kryoonaut 80 derece üstü için uygun değil. Sitesinde yazıyor.
Tamamdır hocam sağolun. Son olarak 2 tane alsam tf8 den 3 işlemci 1 ekran kartına yeter değilmi.Vatan'a Götür Daha Kaliteli Bakım Yaparlar , Çevre Bilgisayarcılardan İyidir .