CAJUN CORNER MENÜ 150TL GETİR YEMEK

çok havalısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bim ya da şok da sıksık 70 e düşüyor büyük indirim olursa 60 a da düşüyor. Göğüs ya da baget oalrak da carfoursa kilosunu 100 liradan satıyor genelde her ay kampanya yapıp
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yemek söylemeyi düşünen varsa vodafone 200 liralık yemek sepeti kodu veriyor , trendyol yemekten de yeni hotmail ile hesap açarsanız 120 liralık alt limitsiz kod veriyordu
biliom, israil kalp

Bizim buradaki indirim olduğunda restoranı kapatıyor. Sadece yemeksepetinde gözüküyor.

Dürümü çok güzeldi ama yanış hatırlamıyorsam köfteci yusuf denetimi olaylarından sonra cajun cornerde de tek tırnaklı çıkmıştı.

Eskiden gıdalarda katkı maddesi var mı Bu ne kadar sağlıklı falan diye bakıyordum şimdi ise zehirlemesin yeter gözüyle bakıyorum.

Cajun Roll dedikleri baharatlı tavuk dürüm, baharatlı patates kızartması, 2 tanecik soğan halkası, sos ve boykot kola.

Evde kendi yemeğini yapabilme imkanı olmayanlar için piyasa normallerinde fast-food menüsü. Ben kilosu 60₺'den 2 kilo bütün tavuk almayı tercih ederim.
bu mesaja gulucuk ile tepki vermem modlardan birinin gozune batmis anlasilan :ROFLMAO: :ROFLMAO: profilimi incelemis ve gunler once yazdigim birkac mesaja simdi uyari vermis, cok da umrumda, buna da ver :ROFLMAO::ROFLMAO: bekliyorum ha :ROFLMAO::ROFLMAO:

sonradan edit: benim eski mesajlarimi inceleyen moda mesaj; o kadar umrumda degilsin ki.. hayattaki tek basarin burada mod olmak galiba

Son düzenleme:
Cajun Roll dedikleri baharatlı tavuk dürüm, baharatlı patates kızartması, 2 tanecik soğan halkası, sos ve boykot kola.

Evde kendi yemeğini yapabilme imkanı olmayanlar için piyasa normallerinde fast-food menüsü. Ben kilosu 60₺'den 2 kilo bütün tavuk almayı tercih ederim.
Hahah 150 TL ye bu menü piyasa normali öyle mi :D senin kafa bi 3-5 sene geriden geliyor herhalde dost :)

Hahah 150 TL ye bu menü piyasa normali öyle mi :D senin kafa bi 3-5 sene geriden geliyor herhalde dost :)
Dostun falan değilim, elini omzumdan çek. 100 gram tavuğa 150 lira verip bir de bunu az buluyorsan seni kazıklayanlara değil, seni bu hale getiren düzene acımak lazım. İşletme 1000 gramını (kilosunu-anlayamaman muhtemel) 40’a alıyor, sana 100 gramını 150’ye satıyor ve sen bunu az buluyorsun. Daha pahalı olması gerektiğini düşünüyorsun. Seninkisi Stockholm sendromu. Gerçekten üzülüyorum algın uçmuş. Ne acı haldesin.

Geri