Cajun corner denemeye değer mi

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,279
Hayatımda hiç yemedim sosyal medyada gördüm denemeye değer mi ?
menü fiyatları biraz tuzlu geldi gerçekten fiyatını hakediyor mu ?

Güzel doyurucu bence mağazalarında sanırım her pazartesi bi alana bi bedava vardı en son ama ben o paraya iki zurna atarım

Güzel doyurucu bence mağazalarında sanırım her pazartesi bi alana bi bedava vardı en son ama ben o paraya iki zurna atarım
2 tane adam akıllı zurna cıdden daha cok doyurur fecı bır tespıt yapmıssın

ortalama bir yemek fiyatına değer mi diye tartışmaya başladık ülkenin geldiği duruma bak. Onun dışında güzel ama samsunda yediğimde çok beğenemedim eskişehir tepebaşındaki güzeldi.
artık dısarıda bırsey yerken acaba yemesemmı o paraya evde sunun daha cogunu yaparım kafasındayız o duruma sokanların allah belasını versın

fast food sektöründe KFC en sevdiklerim arasındaydı ama kapattı gitti ondan sonra hamburger hariç tavukları olarak cajun corneri baya severim. hamburgerlini pek sevmiyom kuru vs dürümü bence gayet iyi yemelisin. ama en son haberlere düşmüştü etlerinde bişey tespit edildi diye

fast food sektöründe KFC en sevdiklerim arasındaydı ama kapattı gitti ondan sonra hamburger hariç tavukları olarak cajun corneri baya severim. hamburgerlini pek sevmiyom kuru vs dürümü bence gayet iyi yemelisin.
önceden KFC güzeldi evet sonrasında bozmuştu ama bence.

Çoğu video da hamburgerini övdüklerini gördüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dışardan yemek söylediğim zaman zurna dürüm söylerim genelde ama haklısın o paraya zurna daha mantıklı geliyor.

Cajun corner gayet iyi 1 alana 1 bedavayla fiyatları gayet uyguna denk geliyor hamburger ekmeği biraz kuru tavuklari güzel ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,664
Üyeler
185,146
Son üye
Fuace
Geri