CAJUN CORNER MENÜ 150TL GETİR YEMEK

Dostun falan değilim, elini omzumdan çek. 100 gram tavuğa 150 lira verip bir de bunu az buluyorsan seni kazıklayanlara değil, seni bu hale getiren düzene acımak lazım. İşletme 1000 gramını (kilosunu-anlayamaman muhtemel) 40’a alıyor, sana 100 gramını 150’ye satıyor ve sen bunu az buluyorsun. Daha pahalı olması gerektiğini düşünüyorsun. Seninkisi Stockholm sendromu. Gerçekten üzülüyorum algın uçmuş. Ne acı haldesin.
Daha geçen haftalar da CarrefourSA dan tavuk göğsünü kilosu 120tl ye aldım bana 120tl ye satılıyorsa işletmelere kaç TL den geliyordur kim bilir

Dostun falan değilim, elini omzumdan çek. 100 gram tavuğa 150 lira verip bir de bunu az buluyorsan seni kazıklayanlara değil, seni bu hale getiren düzene acımak lazım. İşletme 1000 gramını (kilosunu-anlayamaman muhtemel) 40’a alıyor, sana 100 gramını 150’ye satıyor ve sen bunu az buluyorsun. Daha pahalı olması gerektiğini düşünüyorsun. Seninkisi Stockholm sendromu. Gerçekten üzülüyorum algın uçmuş. Ne acı haldesin.
Düşünce yapın yerlerde kardeşim ya üzüldüm. Karşılaştırdığın şeye bak algı yaratıyorsun.

Düşünce yapın yerlerde kardeşim ya üzüldüm. Karşılaştırdığın şeye bak algı yaratıyorsun.
arkadaşın yanlışı yok tek kişilik yemek ve 150tl piyasa normali seviyesinde nasıl savunacağız derken algılarınızı kaybediyorsunuz
3 döneri 180tl civarlarında alırken iyi indrim diyorum tek kişilik şeyi 150tl çok iyi diyorsun gerçekten tuhaf

arkadaşın yanlışı yok tek kişilik yemek ve 150tl piyasa normali seviyesinde nasıl savunacağız derken algılarınızı kaybediyorsunuz
3 döneri 180tl civarlarında alırken iyi indrim diyorum tek kişilik şeyi 150tl çok iyi diyorsun gerçekten tuhaf
O menüyü dışarıda o kalitede o fiyata bulabiliyorsan ne eti yediğini sorgulaman gerek önce. Dışarıda farklı mekanlarda aynı tarz menüler 300-350 TL. Son olarak 3 döneri 180 liraya yiyorsan ve buna göre yorum yapıyorsan sana bir şey anlatmak zor olacaktır zaten iyi günler.

O menüyü dışarıda o kalitede o fiyata bulabiliyorsan ne eti yediğini sorgulaman gerek önce. Dışarıda farklı mekanlarda aynı tarz menüler 300-350 TL. Son olarak 3 döneri 180 liraya yiyorsan ve buna göre yorum yapıyorsan sana bir şey anlatmak zor olacaktır zaten iyi günler.
farkındaysan indirimli fiyat dedim anladın mı
indirimli fiyat
bak bindirim yapıp indirim yapan restorant indirimi değil kuponlu indirim
daha tekrarlamamı ister misin?
indirimdir kupondur sıcak fırsattır gram anlamayan kişiler mümkünse yorum yapmasın
birde kalite diyor türkiyedesin ve bir fast food dükkanı nasıl bir kaliteden bahsediyorsun şaşkınlıkla okudum

farkındaysan indirimli fiyat dedim anladın mı
indirimli fiyat
bak bindirim yapıp indirim yapan restorant indirimi değil kuponlu indirim
daha tekrarlamamı ister misin?
indirimdir kupondur sıcak fırsattır gram anlamayan kişiler mümkünse yorum yapmasın
birde kalite diyor türkiyedesin ve bir fast food dükkanı nasıl bir kaliteden bahsediyorsun şaşkınlıkla okudum
Dostum 150 TL'ye o menüyü alabiliyor musun sonuçta? Alabiliyorsun. Ben her zaman alın indirim dışında da alın çok iyi çok süper gibi restoranın savunuculuğunu yapmıyorum. Yiyebiliyorsan ve o menü diğer yerlere göre fiyatı uygunsa gelip burada boşa laga luga yapmanın anlamı yok.

Hocamlar konuyu hortlattınız.
Evde yemek yapabilecekler almasın zaten.
Sürekli dışarıdan yiyenler yapmayanlar veya yapamayanlar var.Onlar için bir indirim.
Cajun corner genel olarak pahalı.
Bu menü cajun corner'a göre ucuz
Dışarıdaki genel fiyatlandırmaya göre ucuz kalan bir ürün.

Zaten dışarısının evde yemek yapmanıza göre pahalı olması normal değil mi?
Tavuk alıp yapacak olanlar yapsın zaten en sağlıklısı o

bence de evde yapmak daha mantıklı , ben göğüs alıp doğrayıp hemen baharat atıp pişiriyorum hemencecik oluyor
Kilosu 60 liraya tavuk nasıl olabilir ya
member: 76701"]
Arkadaş nerde yaşıyor acaba bizim Adanada bile tavuk göğsü 110 lira
Tüm tavuk kg 80 lira
[/QUOTE]
Daha geçen haftalar da CarrefourSA dan tavuk göğsünü kilosu 120tl ye aldım bana 120tl ye satılıyorsa işletmelere kaç TL den geliyordur kim bilir

Son düzenleme:
Aga mağarada mı yaşıyorsunuz dışarıda yemek min 300 tl gelmişler yok tavuk şu kilo yok bu kilo. Yav adam bir indirim görmüş paylaşmış. Denk gelen alır yer.

Anca ekran kartı indirimi bekliyor bu tayfa başka bir şey yaramıyor. oda yarı fiyatına yada hatalı fiyat olacak. Şurda 100 lira indirim kovalayana kadar en basit işte çalışsanız burda 200 lira kar edeceğinize günde 1000 lira kazanırsınız.

Cajun Roll dedikleri baharatlı tavuk dürüm, baharatlı patates kızartması, 2 tanecik soğan halkası, sos ve boykot kola.

Evde kendi yemeğini yapabilme imkanı olmayanlar için piyasa normallerinde fast-food menüsü. Ben kilosu 60₺'den 2 kilo bütün tavuk almayı tercih ederim.
Kilosu 60tlye nerden alıyorsunuz hocam

Hocamlar konuyu hortlattınız.
Evde yemek yapabilecekler almasın zaten.
Sürekli dışarıdan yiyenler yapmayanlar veya yapamayanlar var.Onlar için bir indirim.
Cajun corner genel olarak pahalı.
Bu menü cajun corner'a göre ucuz
Dışarıdaki genel fiyatlandırmaya göre ucuz kalan bir ürün.

Zaten dışarısının evde yemek yapmanıza göre pahalı olması normal değil mi?
Tavuk alıp yapacak olanlar yapsın zaten en sağlıklısı o

member: 76701"]
Arkadaş nerde yaşıyor acaba bizim Adanada bile tavuk göğsü 110 lira
Tüm tavuk kg 80 lira
[/QUOTE]
Anormal bir durum olduğunu, indirim olmadığını ya da dışarıdan yemeyeceksiniz vs demedik zaten öneri de bulunduk.

Geri