Geçen hafta kendim kayıtladığım videoyu paylaşayım. Burası BİM mağazası. Yerel marketlerde halen daha 60'dan satılıyor çok şükür.Ben kilosu 60₺'den 2 kilo bütün tavuk almayı tercih ederim.
Tazem indirimde 60tandı, hep bulunmuyor hocam 60a. Arada sırada geliyor ama katılıyorum bütün tavuk alma muhabbetineGeçen hafta kendim kayıtladığım videoyu paylaşayım. Burası BİM mağazası. Yerel marketlerde halen daha 60'dan satılıyor çok şükür.
Download
A file is available for download and streaming via UploadNow by following this linkuploadnow.io
Kilosu 60 liraya tavuk nasıl olabilir yaCajun Roll dedikleri baharatlı tavuk dürüm, baharatlı patates kızartması, 2 tanecik soğan halkası, sos ve boykot kola.
Evde kendi yemeğini yapabilme imkanı olmayanlar için piyasa normallerinde fast-food menüsü. Ben kilosu 60₺'den 2 kilo bütün tavuk almayı tercih ederim.
Arkadaş nerde yaşıyor acaba bizim Adanada bile tavuk göğsü 110 liraKilosu 60 liraya tavuk nasıl olabilir ya
catsped’in boykot anlayışı: dürüm varsa devrim, tweet varsa tevazu. slepy de sahip çıkan adam şimdi tavukla hesaplaşıyor.Cajun Roll dedikleri baharatlı tavuk dürüm, baharatlı patates kızartması, 2 tanecik soğan halkası, sos ve boykot kola.
Evde kendi yemeğini yapabilme imkanı olmayanlar için piyasa normallerinde fast-food menüsü. Ben kilosu 60₺'den 2 kilo bütün tavuk almayı tercih ederim.
ne anlatıyon reiscatsped’in boykot anlayışı: dürüm varsa devrim, tweet varsa tevazu. slepy de sahip çıkan adam şimdi tavukla hesaplaşıyor.
bence de evde yapmak daha mantıklı , ben göğüs alıp doğrayıp hemen baharat atıp pişiriyorum hemencecik oluyorCajun Roll dedikleri baharatlı tavuk dürüm, baharatlı patates kızartması, 2 tanecik soğan halkası, sos ve boykot kola.