CAJUN CORNER MENÜ 150TL GETİR YEMEK

Nxara

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
622
Ana sayfadan ulaşabilirsiniz.
1000010120.webp

ilk defa yemeğin sıcak fırsat kategorisine girdiğini görüyorum. bu bana çok anormal geldi

Cajun Roll dedikleri baharatlı tavuk dürüm, baharatlı patates kızartması, 2 tanecik soğan halkası, sos ve boykot kola.

Evde kendi yemeğini yapabilme imkanı olmayanlar için piyasa normallerinde fast-food menüsü. Ben kilosu 60₺'den 2 kilo bütün tavuk almayı tercih ederim.

Cajun corner çok güzel bu arada sadece hamburger ekmekleri biraz garip nasıl desem bayat gibi ama değil gibide bizim burda pazartesi ve çarşamba bir alana bir bedavalar oluyor baya doyurucu

Ben kilosu 60₺'den 2 kilo bütün tavuk almayı tercih ederim.
Geçen hafta kendim kayıtladığım videoyu paylaşayım. Burası BİM mağazası. Yerel marketlerde halen daha 60'dan satılıyor çok şükür.

Geçen hafta kendim kayıtladığım videoyu paylaşayım. Burası BİM mağazası. Yerel marketlerde halen daha 60'dan satılıyor çok şükür.

Tazem indirimde 60tandı, hep bulunmuyor hocam 60a. Arada sırada geliyor ama katılıyorum bütün tavuk alma muhabbetine

Cajun corner genel olarak pahalı.Bana ucuz geldi.Dışarıdan yemek söyleyenler için iyi fırsat bence

Cajun Roll dedikleri baharatlı tavuk dürüm, baharatlı patates kızartması, 2 tanecik soğan halkası, sos ve boykot kola.

Evde kendi yemeğini yapabilme imkanı olmayanlar için piyasa normallerinde fast-food menüsü. Ben kilosu 60₺'den 2 kilo bütün tavuk almayı tercih ederim.
Kilosu 60 liraya tavuk nasıl olabilir ya

catsped’in boykot anlayışı: dürüm varsa devrim, tweet varsa tevazu. slepy de sahip çıkan adam şimdi tavukla hesaplaşıyor.

bence de evde yapmak daha mantıklı , ben göğüs alıp doğrayıp hemen baharat atıp pişiriyorum hemencecik oluyor

Geri