Evet var, alınabiliyorsa 5070Ti alınır.Rtx 5070 ti ile rtx 5070 arasında kaldım sizce aradaki fiyat farkına değer bir fark varmı gerçekten
Yani ne yapacağına bağlı, Valoranttan başka oyun oynamazsan mesela 5060 da alsan farkını anlamazsın ama kartı zorlayacak işler yaptığında 5070Ti farkını hissettirir.Fiyat farkına değermi kullanımıma etkisi olurmu
Fiyat Oranı İle Bakacak Olursan Şahsen F/P Olarak RTX 5070 Daha Uygun .Rtx 5070 ti ile rtx 5070 arasında kaldım sizce aradaki fiyat farkına değer bir fark varmı gerçekten
Rdr 2 god of war falan oynayacağım bide GTA 6 çıkıncaYani ne yapacağına bağlı, Valoranttan başka oyun oynamazsan mesela 5060 da alsan farkını anlamazsın ama kartı zorlayacak işler yaptığında 5070Ti farkını hissettirir.
9070xt varken 8k fazladan vermeyi çok mantıklı bulmuyorum. tabi iş için de kullanacaksanız rt dlss mfg açıyorsanız bilemem ama 5070 daha mantıklı geldi. biraz daha kullanım senaryonuz hakkında bilgi verirseniz daha iyi olurRtx 5070 ti ile rtx 5070 arasında kaldım sizce aradaki fiyat farkına değer bir fark varmı gerçekten
Amd çok düşünmüyorum zaten nvdia kullanıyorum baya alışkınımFiyat Oranı İle Bakacak Olursan Şahsen F/P Olarak RTX 5070 Daha Uygun .
Amd Ekran Kartlarına Bakabilirsin Ama .
Yani gerçekten çoğu oynayacağım oyunda dlss 4 çok fark yaratıyor o yüzden9070xt varken 8k fazladan vermeyi çok mantıklı bulmuyorum. tabi iş için de kullanacaksanız rt dlss mfg açıyorsanız bilemem ama 5070 daha mantıklı geldi. biraz daha kullanım senaryonuz hakkında bilgi verirseniz daha iyi olur
Fiyaz Bazlı 5070 Alınır .Amd çok düşünmüyorum zaten nvdia kullanıyorum baya alışkınım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani gerçekten çoğu oynayacağım oyunda dlss 4 çok fark yaratıyor o yüzden
5070 daha f/p olur o zaman. 12gb vram bir tık soru işareti ama alınır. çözünürlük ve işlemci neydi?Amd çok düşünmüyorum zaten nvdia kullanıyorum baya alışkınım
2k da oyun oynayacağım Rdr 2 falan9070xt varken 8k fazladan vermeyi çok mantıklı bulmuyorum. tabi iş için de kullanacaksanız rt dlss mfg açıyorsanız bilemem ama 5070 daha mantıklı geldi. biraz daha kullanım senaryonuz hakkında bilgi verirseniz daha iyi olur
Çokta Sıkıntı Kalmaz Arada 4 GB VRAM Farkı Var Ve Dünya Fiyat Farkı Var .12gb vram
işlemci?2k da oyun oynayacağım Rdr 2 falan