Rtx 5070 ti mı rtx 5070 mi

yagmaci7

80+
Reaksiyon skoru
57
Rtx 5070 ti ile rtx 5070 arasında kaldım sizce aradaki fiyat farkına değer bir fark varmı gerçekten

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Rtx 5070 ti ile rtx 5070 arasında kaldım sizce aradaki fiyat farkına değer bir fark varmı gerçekten
Fiyat Oranı İle Bakacak Olursan Şahsen F/P Olarak RTX 5070 Daha Uygun .

Amd Ekran Kartlarına Bakabilirsin Ama .

Yani ne yapacağına bağlı, Valoranttan başka oyun oynamazsan mesela 5060 da alsan farkını anlamazsın ama kartı zorlayacak işler yaptığında 5070Ti farkını hissettirir.
Rdr 2 god of war falan oynayacağım bide GTA 6 çıkınca

9070xt varken 8k fazladan vermeyi çok mantıklı bulmuyorum. tabi iş için de kullanacaksanız rt dlss mfg açıyorsanız bilemem ama 5070 daha mantıklı geldi. biraz daha kullanım senaryonuz hakkında bilgi verirseniz daha iyi olur

Fiyat Oranı İle Bakacak Olursan Şahsen F/P Olarak RTX 5070 Daha Uygun .

Amd Ekran Kartlarına Bakabilirsin Ama .
Amd çok düşünmüyorum zaten nvdia kullanıyorum baya alışkınım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9070xt varken 8k fazladan vermeyi çok mantıklı bulmuyorum. tabi iş için de kullanacaksanız rt dlss mfg açıyorsanız bilemem ama 5070 daha mantıklı geldi. biraz daha kullanım senaryonuz hakkında bilgi verirseniz daha iyi olur
Yani gerçekten çoğu oynayacağım oyunda dlss 4 çok fark yaratıyor o yüzden

Amd çok düşünmüyorum zaten nvdia kullanıyorum baya alışkınım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani gerçekten çoğu oynayacağım oyunda dlss 4 çok fark yaratıyor o yüzden
Fiyaz Bazlı 5070 Alınır .

2k da oyun oynayacağım Rdr 2 falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,678
Üyeler
183,156
Son üye
İdiot
Geri