Netspeed internet iyi midir?

hard rp

80+ Silver
Reaksiyon skoru
596
Adresimde fiber altyapı var, 100mbps Netspeed düşünüyoruz sizce nasıldır? Bir sıkıntı çıkarır mı

fiyatlandırmayı okudun mu? 3.aydan sonra zamlı fiyat diyor.

Konuma bakmanızı tavsiye ederim. Adresinizde GPON varsa 200 mbps teknosanet çok mantıklı.

fiyatlandırmayı okudun mu? 3.aydan sonra zamlı fiyat diyor.
Konuma bakmanızı tavsiye ederim. Adresinizde GPON varsa 200 mbps teknosanet çok mantıklı.

Evet sonradan farkettim, şuanda Türknet - Vodafone - Turkcell arasında kaldım hepsi aynı fiyat Turkcellde ilk 2 ay ücretsiz, Vodafone 200mbps fakat kötü diyolar

Kablonet bak 12 ay taahhütlü ve ucuz.
valla bu aralar sıkıntılı hacı bende kullanıyorum assırı sekılde cokuyor
Teknosanet altyapı sorguda 1000mbps altyapı gözüküyor en fazla 200mbps paket verebiliyor 500tl

Evet sonradan farkettim, şuanda Türknet - Vodafone - Turkcell arasında kaldım hepsi aynı fiyat Turkcellde ilk 2 ay ücretsiz, Vodafone 200mbps fakat kötü diyolar
Hepsi ağız birliği yapmışlar, toplu dilekçeler yazıp şikayetçi olalım. Dünyanın en pahalı internetini bize satıyorlar.

Hem verdikleri hizmet kötü hem de 100 mbps paketi teknosanetteki 200 mbps ile aynı. Neresi iyi?
Teknosanet nasıl? Hizmetleri nasıl bir sorun çıkınca muhattap olabilecek birisi var mı. İnternet hızını tam veriyor mu

Geri