Oyuncu monitörü önerisi

kuyt5252

80+
Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar fps oyunları için monitör alıcam. Genellikle cs2 valorant ve lol oynuyorum. bütçem 4-6 bin TL 23.8-24inç veya 27inç 165-180hz 0.5-1ms bu özelliklerde olan monitör önerilerinizi bekliyorum.

Aoc almanızı tavsiye etmem ürünlerinin tamamı kalitesiz

Marka veya model öneriniz var mı? Aslında bende Aoc 75hz 1ms monitör var 2019'da almıştım hala sorunsuz bi şekilde çalışıyo ama yeni çıkan ürünlerinin kalitesi nasıldır bilemem.

AOC kullanıyorum canavar gibi de monitör hocam neye göre bu kanıya vardınız bilmiyorum da. Benim kullandığım 240 Hz 0.5 ms FHD 24 inch modeli ve aşırı memnunum hem renk hem tepki süresi hem de tazeleme hızı konusunda

AOC kullanıyorum canavar gibi de monitör hocam neye göre bu kanıya vardınız bilmiyorum da. Benim kullandığım 240 Hz 0.5 ms FHD 24 inch modeli ve aşırı memnunum hem renk hem tepki süresi hem de tazeleme hızı konusunda
bende kendi monitörümden önce hediye olarak 2 kez monitör aldım ama 2sindede sıkıntı vardı birinde açtığım gibi yamuk bir pivot ve gökkuşağı gibi dalgalanmalar diğerinde ise sallanma problemi vardı

1080p'de mi kullanıyorsunuz? Hangi oyunları oynuyosunuz?

bende kendi monitörümden önce hediye olarak 2 kez monitör aldım ama 2sindede sıkıntı vardı birinde açtığım gibi yamuk bir pivot ve gökkuşağı gibi dalgalanmalar diğerinde ise sallanma problemi vardı
Hocam bence o durumlar her monitörde geçerli olabilecek şansa bağlı durumlar. Bazen gidiyorsun ASUS veya MSI dan monitör alıyorsun ölü pikselli geliyor markalar 5 ölü piksele kadar garanti desteği vermiyor da. O yüzden monitör hangi marka veya model olursa olsun şans işi gibi. Şimdi o AOC un yanında 2k bir monitör aldım Odyssey G65B yeni geçtim siparişi geldiği zaman göreceğiz. Bu tarz sorunlar olmaz inşş

1080p'de mi kullanıyorsunuz? Hangi oyunları oynuyosunuz?
Evet kral 1080P'de kullanıyorum. CS2-Valo-Last Of Us-RDR2-Marvel Rivals oyunlarını uzun sürelerce oynadım bu monitörde bana mısın demedi valla.

Hocam bence o durumlar her monitörde geçerli olabilecek şansa bağlı durumlar. Bazen gidiyorsun ASUS veya MSI dan monitör alıyorsun ölü pikselli geliyor markalar 5 ölü piksele kadar garanti desteği vermiyor da. O yüzden monitör hangi marka veya model olursa olsun şans işi gibi. Şimdi o AOC un yanında 2k bir monitör aldım Odyssey G65B yeni geçtim siparişi geldiği zaman göreceğiz. Bu tarz sorunlar olmaz inşş
yani hocam ekrandaki sorun tamam ama pivot ve sallanma problemleri genel olarak olan problemlermiş hatta geçn yaz birisi her gün konu açıyordu aocu kötülemek için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri