undervolt yapmayı ne zaman düşünüyorsun acabaLast of us part 2 de bu şekilde işkemci max 85 gördü yükleme ekranıbda oyunda max 83 gördü bazan 70 75 arası işlemci gpu genelde 78 81 civarı
İade etme şansım var sizce etmelimiyimLast of us part 2 de bu şekilde işlemci max 85 gördü yükleme ekranında oyunda max 83 gördü bazan 70 75 arası işlemci gpu genelde 78 81 civarı
@byaboundervolt yapmayı ne zaman düşünüyorsun acaba
@AirLife
Gainward pyhton var abi iade etmelimiyimBende de 5070 var aynı oyunu 4k ultrada oynarken 65-67 üstünü görmedim. Asus Markası Tuf modeli
Dm den sistemi attım bakarmısınGainward pyhton var abi iade etmelimiyim
O markayı hiç bilmiyorum ama sıcaklıklar bence yüksek. Şansın varsa iade etmelisin
Msi 121a söktüm 1 2 farkediyor dereceKasan mesh mi yeteri kadar hava alıyor mu tahliyesi nasıl işlemci ısınıyor sıcaklığı atamayınca içerisi sıcak kalıyor ekran kartından etkiliyor kasanın camını sök öyle kullan bide en kötü iade veya değişim yaparsın
Gecede aynı sabahda aynı hocam sıcaklık85 derecenin altında sorun çıkmaz ama yeni alınmış bir ekran kartı için yüksek bir sıcaklık. Yılın en sıcak günlerinde olduğumuz için bunun etkisi de var.
Olm işlemci fanı stok muhtemelen okadar ısınması normal ama 0 ekran kartının okadar ısınması normal değilMsi 121a söktüm 1 2 farkediyor derece
31 derece rampage octegon c50 var kule tipi oyun yükleme ekranında çok ısınıyorOlm işlemci fanı stok muhtemelen okadar ısınması normal ama 0 ekran kartının okadar ısınması normal değil
Odan 35 derece mi ?
Ekstra 140mm egzoz ekledim ona rağmen böyle baya sıcak hava atıyor85 derecenin altında sorun çıkmaz ama yeni alınmış bir ekran kartı için yüksek bir sıcaklık. Yılın en sıcak günlerinde olduğumuz için bunun etkisi de var.