2. ekranımın hz değeri ile alakalı sorunum var

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,602
beyler şimdi bende ekranı 60 hz olan bi laptop var ben bu laptopa 2. ekran olarak 75hz lik bi monitör taktım. Ancak monitörü ayarlardan 75 hz yapmama rağmen ekran kasıyor gibi oluyor. Akıcı ancak hz düşük gibi oluyor. Ekran paylaşımını sadece 2. ekran olarak yaptığımda sorun çözülüyor ancak ben iki ekranı da kullanmak istiyorum bunu nasıl çözebilirim?

Benimde laptopun ekranına görüntü gelmiyor du bende ekranı iptal ettin hdmı ile 4 k TV ye bağladım çözünürlüğü de 1080p 60 hz ayarladım ama bende de 60 hz gibi değil daha düşük gibi

Benimde laptopun ekranına görüntü gelmiyor du bende ekranı iptal ettin hdmı ile 4 k TV ye bağladım çözünürlüğü de 1080p 60 hz ayarladım ama bende de 60 hz gibi değil daha düşük gibi
hocam konuyu nerden buldun kaç yıl oldu POKDPOFGKDFOP

Aynı sorun bende de var hocam o sayede buldum
hocam o zaman bende mac vardı sanırım çok hatırlamıyorum sürekli pc değiştiğim içinde driver veya renk profili ile alakalı bi durumdu diye hatırlıyorum

hocam o zaman bende mac vardı sanırım çok hatırlamıyorum sürekli pc değiştiğim içinde driver veya renk profili ile alakalı bi durumdu diye hatırlıyorum
Eyvallah hocam gerek kalmadı işlemciyi soğutan bakır bloğu kırdım oc açılmıyor

Geri