3K ya ne alıp satabilirim ?

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
992
arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi önümüzdeki ay elime 3K veya 2.5K para geçebilir birşeyler alıp satmak istiyorum parayı yükseltmek istiyorum veya herhangibirşey olur parayı yükseltmek istiyorum sadece şunuda söyleyeyim 18 yaş altıyım

arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi önümüzdeki ay elime 3K veya 2.5K para geçebilir birşeyler alıp satmak istiyorum parayı yükseltmek istiyorum veya herhangibirşey olur parayı yükseltmek istiyorum sadece şunuda söyleyeyim 18 yaş altıyım
Aklıma CS skin ticareti geldi geçen hafta 40 dolara ajan aldım bu hafta 52ye sattım ama dolandirilmamaya dikkat et 3.parti sitelerden yap csfloat gibi biraz takip et skinleri youtubeden falan araştırma yap ufaktan dene

ucuz vantilatör al topluca sonra onları sat, krizi fırsata çevir havalar sıcak zaten satılır.
(el vantilatörü)

Valla bi şey olcanı sanmıyorumda genede helal olsun insanlar bu kadar küçük paralarlan ticarete atılmak, yapmak istemesi çok güzel

ucuz vantilatör al topluca sonra onları sat, krizi fırsata çevir havalar sıcak zaten satılır.
(el vantilatörü)
ucuza anca toptancı ile anlaşıp alabilirim onada yaşım yetmiyor gidip internetden alsam adamlar benden alacağına sıfır alır benim aklımda çok 2. elde bilgisayar parçaları alıp satmak var

Hisse alıp satabilirsin, kaybedersen geleceğin için borsada deneyim kazanmış olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,988
Üyeler
183,778
Son üye
yikheuen
Geri